Kategorier

Morrison T 5.0 Trekkingbike - 50 cm - Titanium

Fabrikant: Morrison
Varenummer: 77374
Lagerstatus:
På lager
Kr. 7.499,00 Kr. 6.999,00

Dette produkt skal købes i butikken

Beskrivelse

Morrison T 5.0 Wave trekkingbike til cykelture for motion og hygge og hverdagens transport. En trekkingbike kan bruges af de fleste, uanset om du cykler ldit eller meget får du her en letkørende cykel med 28 tommer hjul og letkørende dæk med god punkteringsbeskyttelse.

Cyklen er udstyret med navdynamo som giver strøm til forlygte og baglygte. Begge lygter lyser kraftigt op, så du bliver set, og kan se vejen foran dig. Det gør dig sikker på cykel, både dag og nat.

T 5.0 modellen har 27 Shimano Deore udvendige gear og hydrauliske Shimano skivebremser. Det giver dig gear til alle forhold uanset om du kommer i bakker, flade veje eller i kraftigt blæsevejr. De hydrauliske skivebremser har en perfekt bremseevne i al slags vejr, så du kan standse hurtigt og effektivt.
Cyklen indbyder til en oprejst og afslappet kørestilling hvor du skåner ryg, skulder og nakke. Samtidig giver den oprette position dig mulighed for at nyde omgivelserne og orrientere dig.
Kommer du på dårlige veje eller grusveje vil du opleve at cyklen er meget stabil, takket være den affjedrede forgaffel som mindsker stød og vibrationer fra underlaget. Det giver dig fuld kontrol og komfort til at holde let omkring styret. Forgaflen har lockout. Det betyder at du kan låse affjedringen hvis du kommer i høj fart eller på meget gode veje. Det stabilisere cyklen yderligere og kan gøres mens du cykler.

Indstilling af cykel

Denne Morrison T 5.0 er bygget på et 50 cm aluminiumsstel. Det passer typisk til en højde mellem 165 og 175 cm. Her får du dog en endnu mere præcis indstilling med i handlen. Vi laver en opmåling og efterfølgende indstilling med vores BodyScanning, så du kommer til at sidde helt optimalt. Det giver ekstra komfort og flere kræfter i benene.

Plads til udstyr

Cyklen er udstyret med bagagebærer, skærme, lys og støttefod. Den kan nemt monteres med en godkendt lås og ønsker du cykelkurve er bagagebæreren klargjort til en aftagelig cykelkurv. Du kan også få en cykelkurv på styret så du kan holde øje med dine nøgler, pung og telefon mens du cykler. Cykler du for motion, er en cykelcomputer et oplagt valg. Så kan du se hvor langt du cykler og hvor hurtigt det går.
Model
Vægt 16,8 kg
Varemærke Morrison
Stel Aluminium
Type Kvinde
Udstyr
Gear 27 Shimano Deore - udvendige gear
Bremser Shimano MT201 hydrauliske skivebremser
Forgaffel Affjedret med lockout
Design
Størrelse 50 cm
Farve Titanium