0

Cykelhandsker til sommer

(9 produkter)
Sortér efter:
Bontrager Vella Twin Gel dame sommer cykelhandsker - Kibæk Cykler Tilbud

Bontrager Vella Women's Twin Gel cykelhandsker

249,00 kr.
169,00 kr.

BBB Kids cykelhandsker

Gode cykelhandsker til børn

149,95 kr.

Bontrager Solstice Gel Women's cykelhandsker - Radioactive Yellow Tilbud

Bontrager Solstice Gel Women's cykelhandsker - Radioactive Yellow

249,00 kr.
169,00 kr.

Trek Solstice Gel cykelhandsker - Visibility Yellow

Cykelhandsker med masser af komfort og gelpolstring, der er optimeret til korrekt trykfordeling i hånden.

199,00 kr.

Trek Solstice Gel cykelhandsker - Sort

Cykelhandsker med masser af komfort og gelpolstring, der er optimeret til korrekt trykfordeling i hånden.

199,00 kr.

Bontrager Evoke Mountain cykelhandsker - Teal Tilbud

Bontrager Evoke Mountain cykelhandsker - Teal

Mountainbike cykelhandsker med godt greb

279,00 kr.
199,00 kr.

Trek Circuit Twin Gel cykelhandsker

Cykelhandsker med optimeret gel- og gelskumpolstring for komfort hele dagen.

249,00 kr.

Cykelhandsker - BBB Equipe - M

249,95 kr.

Trek Velocis Dual Foam cykelhandsker

Cykelhandske med gel og memoryskum, der giver overlegen komfort hele dagen.

329,00 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

Størrelsesguide cykelhandsker

Vælg den korrekte størrelse, når du skal købe cykelhandsker. Størrelsen findes nemt og hurtigt ved at måle rundt om hånden som vist på billedet herunder. Aflæs målet i cm og find den størrelse som passer dig. Vær opmærksom på at der er forskel på handsker til damer og herre. Se vores størrelsesguide.

Sommerhandsker

Sommerhandsker til cykling er oftest betegnelsen for handsker med halve fingre. Det vil sige at handskerne dækker hænderne og cirka halvdelen af fingrene. Fingerspidserne​ efterlades bare så du ikke får det for varmt.

Der findes mange modeller af cykelhandsker. Har du problemer med ømme hænder eller sovende fingre, kan du med fordel vælge handsker med puder i håndfladen. Puderne mindsker trykket i hænderne så du kan sidde mere afslappet på cyklen. Sommerhandskerne har ofte en blød næsetørre på tommelfingeren så du hurtigt kan tømme næsen og skabe luft når det går stærkt.

Handsker til mountainbike

Mange mountainbikere bruger handsker når de cykler for at beskytte hænderne. De brede styr på mountainbiken gør, at man nemt kommer til at køre en hånd tæt imod en gren når man cykler på sporet. Med en tynd handske, beskytter du dine hænder mod slag fra disse grene og du er selvfølgelig også mere sikker hvis du styrter og tager fra med hænderne.

Cykelhandsker til mountainbike findes som kort og model og fullfinger så de ikke bliver for varme og samtidig yder den bedste beskyttelse. Mange mtb cykelhandsker har også gode puder i håndfladen som mindsker stødene fra underlaget og dermed sikrer bedre greb om styret.

Sovende fingre

Har du prøvet at dine hænder og fingre ligesom falder i søvn når du cykler? Det er meget ubehageligt og kan gøre rigtig ondt. Vælg cykelhandsker med gode puder i håndfladerne. Puderne er ofte lavet med en fast og stødabsorberende gel. Gelpuderne letter trykket mod nerver og blodbaner i håndfladen og mindsker samtidig vibrationer fra cyklen. Det betyder du kan holde mere afslappet omkring styret og dine fingre sover ikke.

Altid hurtig levering

Alle cykelhandsker her på siden er på lager i vores butik. Det betyder du kan få dem lagt til side og hurtigt samle dem op når det passer dig. Det betyder også at vi hurtigt kan pakke og afsende cykelhandskerne til dig. Alle bestillinger før kl 17:30 på hverdage behandles samme dag. Det betyder at du ofte modtager dine varer dagen efter. Du kan selv vælge om du ønsker dine varer sendt hjem til dig eller leveret i nærmeste pakkeboks. Alle ordre over kr. 500,- sendes gratis til nærmeste pakkeshop.

Tilfredshedsgaranti

På alle vores Bontrager cykelhandsker giver vi 30 dages betingelsesløs tilfredshedsgaranti. Det betyder for dig at du kan købe cykelhandsker og tage dem i brug. Skulle handskerne mod forventning ikke leve op til dine forventninger, kan du returnere dem og få dine penge tilbage. Det er kort og godt 30 dage til at elske produktet eller pengene tilbage!

Vil du gøre brug af den betingelsesløse tilfredshedsgaranti skal du medbringe din kvittering. Ønsker du at sende varen retur, skal du selv afholde omkostninger til fragt.