0

Bremser

(0 produkter)

Her finder du alt til din cykels bremser. Vi har kabler, bremseslanger, bremseklodser og skiver og helt nye bremser til din cykel. Sørg altid for at bremserne på din cykel er i orden og funktionelle, det er lovpligtigt sikkerhedsudstyr og det gælder din og andres sikkerhed!

Er du i tvivl, laver vi gerne en kontrol og giver et tilbud på reparation og servicering af dine bremser. Vi har styr på alt det med med DOTvæske og mineralsk olie, resin og organiske, bremsebelægninger eller bremebelægninger til aluminium og carbon hjul, samt kabler og slanger så du kan koncentrere dig om at cykle.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

Bremsegreb

Trænger cyklen til nye bremsegreb? Se udvalget her på siden og find de greb som passer dig. Vær opmærksom på at bremsegrebets udveksling passer til dine bremser så du får den rigtige bremseeffekt på din cykel. Mange bremsegreb kan justeres så de passer til længden på dine fingre så du altid kan bremse hurtigt, sikkert og effektivt. Er du i tvivl kan du altid få råd og vejledning hos os i butikken. Her hjælper vi gerne med servicering og udskiftning af dine bremser.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail