0

Cykelsko

(5 produkter)
Sortér efter:

Bontrager Sonic Women's cykelsko - White

Effektiv og super funktionel landevejssko til kvinder. Med en behagelig pasform og et smart design til enhver cykletur.

899,00 kr.

Bontrager Circuit Road cykelsko - Black

Slip dit potentiale løs og cykl længere i Circuit Road cykelsko. Den er både stiv og komfortabel, og så sidder den bare godt på foden! Prøv den i butikken!

899,00 kr.

Bontrager Velocis cykelsko - Sort

Let og hurtig cykelsko

1.699,00 kr.

Bontrager Ballista Knit - White

Super let, god pasform, enorm stiv! KUN til dig som forstår, at effektivitet og fart ikke behøver gå ud over komforten.

2.299,00 kr.

Bontrager XXX Road cykelsko - sort

De letteste cykelsko!

2.499,00 kr.

Cykelskoene er en af tre kontaktpunkter du har med din cykel når du cykler. Derfor er det vigtigt at dine cykelsko sidder godt og støtter foden omkring hælen, forfoden og sålen. Ale cykelsko du finder her på siden er på lager i butikken så du kan prøve skoene inden du vælger din favorit. Vi hjælper selvfølgelig med opmåling af din fod og hjælper med at finde den bedste sko til dig, både til mountainbike og racercykelsko.

Har du langt til butikken, kan du bruge vores størrelsesguide og bestille din favoritsko. Vi sender dagligt cykelsko bestilt online så du slipper for lang ventetid på dine nye cykelsko.

Kun det bedste er godt nok

En god cykelsko er en vigtig del af en god, sjov og behagelig cykeltur. Uanset om du cykler for motion, natur eller konkurrence er oplevelsen bare bedre i et god cykelsko. Derfor finder du kun de bedste cykelsko fra førende producenter her.

Se det store udvalg af cykelsko fra Bontrager og Fizik. Søger du en bestemt farve eller størrelse som ikke findes her kan vi hurtig skaffe den.