0

Almindelige pedaler til almindelige cykler og elcykler.

(11 produkter)

Her finder du nye pedaler til din cykel. Uanset om du cykler på elcykel, almindelig cykel eller børnecykel har vi nye pedaler til din cykel. Alle pedaler her på siden er på lager i butikken, klar til hurtig levering.

Vi hjælper gerne med udskiftning af pedalerne på din cykel, kom og besøg os på værkstedet.

Bestiller du pedaler her på siden, pakker og sender vi din ordre samme dag hvis du bestiller i butikkens åbningstid. Det sikrer en hurtig levering til dig. 

Sortér efter:

Pedaler f. børnecykler 9/16''

Pedaler til børnecykler udført i nylon og med godkendte sidereflekser.

Vejl. pris: 49,95 kr.

49,00 kr.

BikePartner Børne pedaler

49,00 kr.

Pedaler - Matrix City PE37

99,95 kr.

Pedaler - Morrison trekking

99,95 kr.

Pedaler - BikePartner

149,00 kr.

BikePartner alu pedal med Non-Slip

Stærke pedaler med skridsikker overflade

179,95 kr.

Matrix alu trekking pedaler

Stærke pedaler med skridsikker overflade

199,00 kr.

BikePartner VP613 pedaler

Pedaler til citybikes udført med stærk aluminiumskrop og non-slip gummi på trædefladerne.

219,00 kr.

BBB SteadyRest pedaler

Lækker pedal til de bedre citybikes og elcykler.

219,95 kr.

Pedaler - Matrix Trekking/Comfort/City

299,00 kr.

Bontrager City pedaler

En flad pedal, som passer til din fod og har skridsikker overflade, så den er behagelig og tillidsvækkende i brug med enhver slags sko.

Vejl. pris: 329,00 kr.

329,00 kr.

Valg af pedaler

Når du skal købe nye pedaler til din cykel bør du overveje hvor meget du cykler. Cykler du meget og i alt slags vejr bør du overveje pedaler i en bedre kvalitet med bedre lejer og stærkere opbygning. Det giver en bedre holdbarhed og længere levetid på dine pedaler.

Samtidig skal du tænke på cykeltypen. Skal du bruge pedaler til en lille børnecykel må de ikke være for store. Har du omvendt en stor fod kan det være rart med en lidt større pedal med en større trædeflade.

Pedaler med klik

Bruger du din cykel som pendler cykel og samtidig som motionscykel i fritiden kan dual pedaler med almindelig pedal på den ene side og klik på den anden side være en fordel. Det giver dig muligheden for at cykle i almindelige sko i hverdagen og benytte cykelsko når du skal cykle længere eller det skal gå stærkere.

Montering af pedaler

Det er som regel nemt at skifte pedaler på cyklen, medmindre de gamle pedaler sidder meget fast i pedalarmene. Vælg et langt stykke værktøj som passer på pedalen. Det er enten en unbraconøgle eller en 15 mm fastnøgle. Med et stort stykke værktøj har du flere kræfter når du skal løsne de gamle pedaler. Husk at højre pedal har almindeligt gevind og venstre pedal har links gevind (den skal drejes modsat).

Når du skal montere de nye pedaler er det en god ide at give gevindet på pedalakslen noget fedt. Så undgår du knirkelyde og det er nemmere at løsne pedalerne i fremtiden.

De fleste pedaler kører med standard gevind - 9/16''. Enkelte ældre cykler og retro cykler køre med mindre pedalgevind som kun måler 1/2''.