0

Vælg en ekstra god cykelsadel

(6 produkter)

Her finder du ekstra komfortable cykelsadler til elcykler og citybikes. Vores sadler er lavet med gode, støttende og bløde indlæg som giver dig ekstra komfort når du sidder på cyklen, så du undgår at blive øm bagi.

Er du i tvivl om hvilken sadel du skal vælge er du altid velkommen hos os i butikken. Tag gerne din cykel med, så kan vi lave en opmåling af dig og vejlede dig til et valg som passer både dig og din cykel.

Sortér efter:

Sadel - Matrix City Gel Comfort

199,00 kr.

Sadel - Selle Royal Essenza Plus

399,00 kr.

Sadel Selle Royal Loire

429,00 kr.

Bontrager Boulevard Fluid sadel

Komfortsadel med væske som bevæger sig frit med dig, mens du cykler – for mindre tryk og mere komfort.

599,00 kr.

Sadel - Selle Royal Respiro City

599,00 kr.

Bontrager Commuter Fluid sadel

Komfortsadel med væske som bevæger sig frit med dig, mens du cykler – for mindre tryk og mere komfort.

699,00 kr.

Vælg den rigtige cykelsadel

Når du skal vælge sadel er det en fordel at have styr på hvordan du sidder på cyklen. Er din kørestilling helt oprejst med overkroppen vinkelret i forhold til jorden eller ligger du frem over styret i omkring 45 graders vinkel med ryggen?
Samtidig er det en god ide at kende afstanden mellem dine sædebensknogler. Denne kan måles ved at ligge et stykke pap på en hård stol eller bænk og herefter sætte sig med ret ryg. Dette vil give to mærker på pappet, en fra hver balle. Afsteden mellem midten af disse mærker er afstanden på dine sædebensknogler og sadlen bør være bred nok til at kunne støtte disse.

 

Selle Royal kørestillingskoncept

Selle Royal har udviklet et kørestillingskoncept hvor kørestilling er den afgørende faktor for at vælge en optimal sadel. Alt efter din kørestil varierer den måde, hvorpå dine siddeknogler hviler på sadlen, og det påvirker derfor komfortniveauet.

Selle Royal sadler er ergonomisk designet til at passe til alle ischiale knoglers bredder og tilfredsstille de anatomiske behov hos både mænd og kvinder, hvilket garanterer trykaflastning i de mest følsomme områder.

Vælg sadlen ud fra din køreposition fra enten 45° (atletisk), 60° (moderat) eller 90° (afslappet) vinkel på overkroppen for at nyde dine ture smertefrit og med maksimal komfort.

 

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

 

Bestiller du din nye sadel her på shoppen pakker og afsender vi den samme dag (i butikkens åbningstid) så sadlen hurtigt kommer frem til dig.