0

Cykelhandsker

(18 produkter)

Beskyt hænderne når du cykler med et par gode cykelhandsker. Cykelhandsker har ofte stødabsorberende gelpuder i håndfladen som mindsker stød og vibrationer når du cykler, det giver dig ekstra komfort. Gelpuderne afhjælper også sovende fingre.

Her finder du alle vores cykelhandsker. Din størrelse finder du nemt med vores størrelsesguide.

Sortér efter:

BBB Kids cykelhandsker

Gode cykelhandsker til børn

149,95 kr.

Bontrager Solstice cykelhandsker - Visibility Yellow

Sommer cykelhandsker med komfortpolstring til at mindske træthed i hænderne på lange ture.

199,00 kr.

Bontrager Circuit Women's cykelhandsker

Cykelhandsker til kvinder på racercykel og mountainbike.

249,00 kr.

Bontrager Circuit Full Finger cykelhandsker

249,00 kr.

Bontrager Circuit Full Finger cykelhandsker

249,00 kr.

Bontrager Circuit Full Finger cykelhandsker

249,00 kr.

Bontrager Circuit Full Finger cykelhandsker

249,00 kr.

Bontrager Evoke Mountain cykelhandsker - Teal

Mountainbike cykelhandsker med godt greb

279,00 kr.

Bontrager Rhythm MTB handsker

Cykelhandsker til mountainbike. Tynde handsker som beskytter hænder og fingre og sikrer et godt greb om styret.

279,00 kr.

BBB WeatherProof vinterhandsker

Vandafvisende vinterhandsker

299,00 kr.

BBB SubZero XL

BBB SubZero cykelluffer til de koldeste træningsdage på cyklen.

349,00 kr.

Bontrager Circuit Windshell cykelhandsker - Black

Tynde, lette og vindtætte cykelhandsker.

399,00 kr.

BBB WateShield vinterhandsker

Vandtætte vinterhandsker med høj synlighed.

399,00 kr.

Bontrager Circuit Windshell cykelhandsker - Radioactive Yellow

Tynde, lette og vindtætte cykelhandsker.

399,00 kr.

Bontrager Velocis S1 Softshell vinterhandsker

Varme vinterhandsker til temperature ned omkring frysepunktet.

479,00 kr.

Bontrager Velocis Softshell dame cykelhandsker - Radioactive Yellow

Når temperaturen falder, beskytter Velocis Softshell cykelhandskerne hænderne effektivt mod frosten. Handskerne er lavet af vandafvisende Softshell-materiale med blød fleece-for, der holder hænderne varme og tørre.

549,00 kr.

Bontrager Velocis Softshell dame cykelhandsker - Black

Når temperaturen falder, beskytter Velocis Softshell cykelhandskerne hænderne effektivt mod frosten. Handskerne er lavet af vandafvisende Softshell-materiale med blød fleece-for, der holder hænderne varme og tørre.

549,00 kr.

Bontrager Velocis S2 Softshell vinterhandsker

De varmeste vinterhandsker til dig som bare fryser fingrene eller træner når det er koldest.

549,00 kr.

Størrelsesguide cykelhandsker

Vælg den korrekte størrelse, når du skal købe cykelhandsker. Størrelsen findes nemt og hurtigt ved at måle rundt om hånden som vist på billedet herunder. Aflæs målet i cm og find den størrelse som passer dig. Vær opmærksom på at der er forskel på handsker til damer og herre. Se vores størrelsesguide.

Sommerhandsker

Sommerhandsker til cykling er oftest betegnelsen for handsker med halve fingre. Det vil sige at handskerne dækker hænderne og cirka halvdelen af fingrene. Fingerspidserne​ efterlades bare så du ikke får det for varmt.

Der findes mange modeller af cykelhandsker. Har du problemer med ømme hænder eller sovende fingre, kan du med fordel vælge handsker med puder i håndfladen. Puderne mindsker trykket i hænderne så du kan sidde mere afslappet på cyklen. Sommerhandskerne har ofte en blød næsetørre på tommelfingeren så du hurtigt kan tømme næsen og skabe luft når det går stærkt.

Vinterhandsker

Når temperaturen falder, skal vi ofte bruge tykkere handsker for at holde varmen. Gode vinterhandsker holder dine hænder og fingre varme, men det må ikke blive for varmt. Sveder du om hænderne, bliver dine handsker våde indvendigt og hurtigt kolde. Vælg derfor vinterhandsker som passer til din diciplin og de temperature du skal cykle i.

De varmeste vinter cykelhandsker har svedtransporterende inderhandsker så du er ekstra isoleret og som samtidig holder dine hænder tørre. 

Handsker til mountainbike

Mange mountainbikere bruger handsker når de cykler for at beskytte hænderne. De brede styr på mountainbiken gør, at man nemt kommer til at køre en hånd tæt imod en gren når man cykler på sporet. Med en tynd handske, beskytter du dine hænder mod slag fra disse grene og du er selvfølgelig også mere sikker hvis du styrter og tager fra med hænderne.

Cykelhandsker til mountainbike findes som kort og model og fullfinger så de ikke bliver for varme og samtidig yder den bedste beskyttelse. Mange mtb cykelhandsker har også gode puder i håndfladen som mindsker stødene fra underlaget og dermed sikrer bedre greb om styret.

Sovende fingre

Har du prøvet at dine hænder og fingre ligesom falder i søvn når du cykler? Det er meget ubehageligt og kan gøre rigtig ondt. Vælg cykelhandsker med gode puder i håndfladerne. Puderne er ofte lavet med en fast og stødabsorberende gel. Gelpuderne letter trykket mod nerver og blodbaner i håndfladen og mindsker samtidig vibrationer fra cyklen. Det betyder du kan holde mere afslappet omkring styret og dine fingre sover ikke.

Altid hurtig levering

Alle cykelhandsker her på siden er på lager i vores butik. Det betyder du kan få dem lagt til side og hurtigt samle dem op når det passer dig. Det betyder også at vi hurtigt kan pakke og afsende cykelhandskerne til dig. Alle bestillinger før kl 17:30 på hverdage behandles samme dag. Det betyder at du ofte modtager dine varer dagen efter. Du kan selv vælge om du ønsker dine varer sendt hjem til dig eller leveret i nærmeste pakkeboks. Alle ordre over kr. 500,- sendes gratis til nærmeste pakkeshop.

Tilfredshedsgaranti

På alle vores Bontrager cykelhandsker giver vi 30 dages betingelsesløs tilfredshedsgaranti. Det betyder for dig at du kan købe cykelhandsker og tage dem i brug. Skulle handskerne mod forventning ikke leve op til dine forventninger, kan du returnere dem og få dine penge tilbage. Det er kort og godt 30 dage til at elske produktet eller pengene tilbage!

Vil du gøre brug af den betingelsesløse tilfredshedsgaranti skal du medbringe din kvittering. Ønsker du at sende varen retur, skal du selv afholde omkostninger til fragt.