0

Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er angivet i Danske kroner og incl. 25% moms. I webshoppen kan betales med VISA/Dankort, Mastercard og MobilePay. Der tages ikke gebyr ved betaling med kort på kibaek-cykler.dk

Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. De data du sender i forbindelse med køb på kibaek-cykler.dk er krypterede (SSL), og kan således kun læses af PBS. Hverken kibæk-cykler.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Der kan aldrig trækkes et større beløb end du har godkendt ved købet, og betalingen for købet trækkes først, når varen afsendes fra:

Kibæk Cykler
Sandfeldparken 34
6933 Kibæk

CVR. 39144913

Tlf. 97191180

Når du handler med kibaek-cykler.dk indgås aftaler på dansk.

 

Fragt og Levering

Småpakker sendes med GLS. Der leveres til erhvervsadresse, GLS Pakkeshop og privatadresser i Danmark. Der tilkommer ekstra omkostninger ved levering til Færøerne og Grønland.

Alle varer i webshoppen er som udgangspunkt lagervarer, men vi tager forbehold for udsolgte varer eller forsinket levering fra vore leverandører.

Leveringstid er 1 – 3 hverdage, eller efter aftale. I tilfælde af forsinket levering vil du blive kontaktet.

Fragtomkostninger småpakker: kr. 49,00

Fri fragt på udstyr og tilbehør ved køb over kr. 349,00

 Levering af cykler kr. 299,-

Betaling for cyklen hæves ved afsendelse. I tilfælde af forsinket levering vil du blive kontaktet.

Leveringstid på cykler er 1 – 4 dage, da en cykel skal samles og kontrolleres af vor faguddannede mekaniker, eventuelt ekstraudstyr monteres, hvorefter cyklen smøres, pumpes og i øvrigt gøres klar til levering.

 

Afbestilling

Du kan sagtens afbestille en allerede afgivet ordre. Du skal blot sende mail til info@kibaek-cykler.dk , mærk med ”afbestilling”, eller ringe på telefon 97191180, inden kl. 15.00 samme dag ordren er afgivet. Husk at notere navnet på den medarbejder, som har modtaget din afbestilling. Ved senere afbestilling gælder reglerne for returret.

Reklamationsret

Der er selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du handler på kibaek-cykler.dk. Det betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, få afslag i prisen eller få pengene retur, afhængigt af den konkrete situation. Dette er selvfølgelig betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen/fejlen ved produktet ikke skyldes forkert brug eller nogen skadevoldende hændelse.

Der skal reklameres snarest muligt efter du har konstateret mangel ved varen. Hvis reklamationen sker indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, anses reklamationen for rettidig. Oplysning om og kort beskrivelse af manglen skal mailes til info@kibaek-cykler.dk.

Rimelige fragtomkostninger til returnering af vare i forbindelse med berettiget reklamation vil blive refunderet.

Når en vare skal retur sendes den forsvarligt indpakket til:

Kibæk Cykler
Sandfeldparken 34
6933 Kibæk

CVR. 39144913

Husk at få kvittering for afsendelse.
Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign.

Returret

Kibæk Cykler giver fuld fortrydelsesret på varer købt på kibaek-cykler.dk

Hvis du fortryder købet skal du senest 14 dage efter modtagelse meddele dette på email til info@kibaek-cykler.dk eller via vores returformular.

Senest 14 dage herefter skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, samt i original emballage, til:

Kibæk Cykler
ATT: Retur
Sandfeldparken 34
6933 Kibæk

Vedlæg gerne begrundelse for returnering (så vi evt. kan rette beskrivelsen af varen på webshoppen), betalingen tilbageføres til samme betalingskort, som du brugte ved bestilling.

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende.

Ved returnering skal du selv betale for fragtomkostninger fra dit hjem til Kibæk Cykler.

En vare er brugt, hvis den bruges ud over hvad der er muligt i en fysisk butik.

Se mere på: forbrugerombudsmanden.dk og forbrug.dk 

Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte Kibæk Cykler att. Søren Kousgaard, Tlf. 97 19 11 80. Skulle det mod forventning ikke være muligt at opnå en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet.

Vejledning herom findes på Forbrugerklagenævnets hjemmeside www.kfst.dk.