0

Gravel bike til oplevelser og nye muligheder

(12 produkter)

Gravelbikes er racercykler, der kan klare mere end en almindelig landevej. Find nye ruter over grusveje og skovstier uden problemer. En gravelbike er til dig, der vil fra A til B hurtigst og lettest muligt – uden at bekymre dig om underlaget.

På din nye gravelbike kan du glæde dig til nye eventyr på cykel. Kør dine ture med masser af kraft og energi. Stellets styrke og lethed gør dig flyvende. Du får et godt greb med dæk, der er bredere end på en racercykel, men smallere end på en mountainbike.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail

Sortér efter:

Trek Checkpoint ALR 4

Hvis du er til cykling ud i det blå og også vil have en cykel til den daglige transport, er Checkpoint ALR 4 den bedste, prisvenlige løsning. Den er først og fremmest alsidig i brug med et stærkt alustel, studser til alle typer tilbehør og brede dæk til komfortabel cykling og udstyre den alt efter formålet, uanset om det er på landevej eller ej.

14.399,00 kr.

Trek Checkpoint ALR 5

19.999,00 kr.

Trek Checkpoint ALR 5

19.999,00 kr.

Trek Checkpoint ALR 5

Hvis du lægger vægt på store oplevelser for færre penge, så bliver det ikke bedre end en Checkpoint ALR 5. Kvalitetskomponenter, et stærkt aluminiumsstel og masser af gode detaljer som øget frigang og muligheder for tilpasning af udstyr, så du kan drage ud på de helt store eventyr.

21.599,00 kr.

Trek Checkpoint ALR 5 AXS

Checkpoint ALR 5 AXS er cyklen til dig, hvis du vil kombinere en elektronisk geargruppe med kvalitetskomponenter, et stærkt aluminiumstel og en stribe gode detaljer, bl.a. større dækfrigang og mange udstyrsmuligheder.

25.599,00 kr.

Trek Checkpoint SL 5 carbon gravel bike - Radioactive Red/Nautical Navy - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Checkpoint SL 5

Let, hurtig og komfortabel gravel bike med carbon stel, IsoSpeed afkobæingsled og gravel-geometri.

32.099,00 kr.
25.999,00 kr.

Trek Checkpoint SL 6 AXS

En gravelcykel i kulfiber, der er bygget til de længste dage, de mest ujævne veje og de største oplevelser. Den er let, hurtig, komfortabel og udstyret med komponenter til det mest ujævne terræn, bl.a. en trådløst, elektronisk geargruppe med lynhurtigt gearskift (også under belastning) og minimal vedligeholdelse.

36.799,00 kr.

Trek Checkpoint SL 7 AXS

Denne cykel er bygget til de mest opslidende gravelløb og krævende turcykling. Den er let, hurtig og komfortabel med komponenter på profniveau, bl.a. en avanceret trådløst elektronisk geargruppe og kulfiberfælge.

51.999,00 kr.

Trek Checkpoint SLR 6 AXS

Dette ultralette og minutiøst konstruerede Checkpoint-stel er udviklet og bygget til komfort og til at præstere i opslidende gravel-løb eller hurtig cykling på lange grusstrækninger. Cyklen er ultralet, hurtig og har komponenter på topniveau, bl.a. en avanceret trådløst elektronisk geargruppe og kulfiberfælge.

63.999,00 kr.

Trek Checkpoint SLR 7

Vores bedste Checkpoint-stel er designet og bygget med fokus på performance og komfort i opslidende gravel-løb. Cyklen er ultralet, hurtig og fyldt med topkomponenter, f.eks. en robust Shimano GRX-geargruppe og kulfiberhjul.

74.599,00 kr.

Trek Checkpoint SLR 7 AXS

Dette ultralette og minutiøst konstruerede Checkpoint-stel er udviklet og bygget til komfort og til at præstere i opslidende gravel-løb eller hurtig cykling på grus. Cyklen er ultralet, hurtig og har komponenter på topniveau, bl.a. en avanceret trådløst elektronisk geargruppe og kulfiberfælge.

76.999,00 kr.

Trek Checkpoint SLR 9 AXS

Dette ultralette og minutiøst konstruerede Checkpoint-stel er udviklet og bygget til komfort og til at præstere i opslidende gravel-løb eller hurtig cykling på lange grusstrækninger. Cyklen er ultralet, hurtig og har komponenter på topniveau, bl.a. topmodellen af SRAM's trådløst elektroniske geargrupper og RSL-kulfiberfælge.

103.999,00 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail