0

Cykelhjelme til mountainbike

(12 produkter)

Her finder du vores cykelhjelme til mountainbike. Mål omkredsen af dit hoved med et målebånd, så kender du din hjelmstørrelse. Kom og prøv hjelmene hos os i butikken. Vi hjælper med valg af størrelse og korrekt indstilling til dit hoved. Har du langt hertil sender vi gerne hjelmen til dig. Du får gratis fragt til nærmeste pakkeshop.

Sortér efter:

Tandhjul for ZoomEVO nakkespænde

15,00 kr.

Rain Cap Toplight cover til cykelhjelm

129,00 kr.

Rain Cap cover til cykelhjelm

129,00 kr.

Rain Cap cover til cykelhjelm

129,00 kr.

Safety Kit til børn

149,00 kr.

Cykelhjelm Met Elfo Red Sun

359,00 kr.

Cykelhjelm Abus Raxtor Onyx Black

399,00 kr.

Abus MountK Deep Black

Sporty cykelhjelm til unge og voksne på mountainbike

689,00 kr.

Abus MountK Midnight Blue MTB cykelhjelm

Sporty cykelhjelm til unge og voksne på mountainbike.

689,00 kr.

Abus MountK - Snow White MTB cykelhjelm

Sporty cykelhjelm til unge og voksne på mountainbike.

689,00 kr.

Abus Moventor - Smaragd Green

Mountainbike cykelhjelm med skygge og AST

849,00 kr.

Abus Moventor - Shrimp Orange

Mountainbike cykelhjelm med skygge og AST

849,00 kr.

Størrelser på cykelhjelme

Din cykelhjelm skal passe til dit hoved. Det vil sige at størrelsen bestemmes af omkredsen på dit hoved. Tag et målebånd og lig omkring hovedet, så finder du nemt din størrelse i cm. De fleste voksne har en hovedomkreds mellem 52 og 65 cm. MTB cykelhjelme findes i 2 - 3 størrelser. Størrelserne angives i small, medium og large eller small/medium og large/ekstra large. Under hver hjelm har vi skrevet hvad størrelsen betyder i centimeter, så du nemt kan finde din størrelse.

Du kan også følge denne vejledning. Den giver en god forklaring af valg af størrelse og indstilling:VIDEO

Bontrager mountainbike cykelhjelme

Bontrager laver også cykelhjelme og de er gode til det. Bontrager designer deres hjelme så de får en god pasform og udstyrer dem med fede og sikre detaljer. Det betyder at din Bontrager cykelhjelm altid passer godt på dig. Samtidig får du 30 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder 30 dage hvor du kan vænne dig til hjelmen. Skulle den alligevel ikke leve op til dine forventninger, kan du få pengene tilbage. Du skal bare huske din bon.

Bontrager giver også crash replacement på deres top mountainbike cykelhjelme. Styrter du og skader hjelmen indenfor 1 år fra købsdato, så får du hjelmen byttet til en ny.

Wavecell

Bontrager står også bag det geniale Wavecel system som er indbygget i mange Bontrager cykelhjelme. Wavecel reducerer risikoen for skader på hjernen med op til 48 gange i forhold til almindelige cykelhjelme hvis uheldet er ude. Overvej Wavecel når du kigger cykelhjelme. Det er din sikkerhed og en forsikring du tager på hovedet.

Abus cykelhjelme til mountainbike

Tyske Abus laver sikkerhed til cykler og cyklister. Her i blandt cykelhjelme til mountainbikere. Abus gennemtester alle deres hjelme og udvikler smarte løsninger og flotte farver. Med en abus MTB cykelhjelm er du sikker når du cykler i skoven.