0

Alt hvad du behøver til tubeless

(15 produkter)

Her finder du ALT til tubeless, lige fra ventiler og fælgtape til dæk og lappevæske.

Sortér efter:

Ventil - Schwalbe Presta

9,95 kr.

Bontrager TLR Sealant

Sealant til tubeless opsætninger

39,00 kr.

Bontrager tubeless ventil - rund base

Ventil til tubeless opsætning

49,00 kr.

Zéfal Z Sealant 125 ml

Lappevæske med latex

69,00 kr.

Bontrager TLR Tubeless fælgbånd til landevejs hjul

Fælgbånd til Bontrager TLR hjul

Vejl. pris: 98,75 kr.

79,00 kr.

Bontrager TLR ventil - rektangulær bund

79,00 kr.

Bontrager TLR ventil - 55 mm

79,00 kr.

Bontrager TLR tubeless fælgbånd - 29''

Tubeless fælgbånd til 29'' Bontrager TLR hjul

80,00 kr.

Orange Seal Regular Tubeless væske - 118 ml

Den bedste tubeless væske

99,00 kr.

Ryder Slug Plug kit reparation af tubeless dæk

Dækorm til lapning af skader i tubeless dæk.

99,00 kr.

Vittoria Pit Stop Magnum til mountainbike

109,00 kr.

Vittoria Pit Stop MTB Magnum dækskum til mountainbike

Reparerer og pumper dine tubeless dæk så du kan komme hurtigt videre.

129,00 kr.

Fælgtape - DT Swiss Tubeless Ready Tape 23 mm

149,95 kr.

Fælgtape - DT Tubeless Ready Tape 25 mm

149,95 kr.

Schwalbe Tubeless fælgtape 21 mm x 10 meter

249,00 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

Fordele ved tubeless

Hvis ikke du allerede kører tubeless er det bare at komme i gang. Der er faktisk kun fordele ved det, uanset om du kører racercykel, gravel eller mountainbike.

I blandt fordelene skal nævnes den lavere vægt da du sparer slangen og samtidig den mindre rullemodstand da der ingen indre friktion er mellem dæk og slange. Samtidig vil du opleve mere komfort og bedre vejgreb da du kan kører på lavere dæktryk.

En anden populær fordel ved tubeless er dækkets evne til at lappe sig selv. I et tubeless system påfylder man sealant - også kaldet lappevæske - for at fjerne eventuelle utætheder mellem dæk og fælg. Lappevæsken vil også hurtigt reparere og lappe små huller fra skarpe sten og genstande som trænger igennem dækket. Det betyder at selvom du punkterer, mister du ikke luften i dækket og du kan fortsætte uden at stoppe.

Tubeless dæk

Tubeless dæk kan ofte genkendes på deres navn eller forkortelser i navnet. Tubeless forkortes ofte TL. Nogle hjul og dæk producenter skriver også TLR - Tubeless Ready - eller TLE - Tubeless Easy på deres produkter for at fortælle at disse kan bruges til tubeless.

Et tubeless dæk er et dæk med en behandling som gør selve dækket lufttæt. Hvor et almindeligt dæk vil kunne miste luft gennem gummiet er et tubeless dæk lakeret indvendigt og lufttæt.

Du kan få tubeless dæk til både racercykler, gravel bikes og mountainbikes. Alle med forskellige egenskaber og dækmønstre til de veje, spor og stier du cykler på.

Tubeless lappevæske

Lappevæske til tubeless eller sealant er den væske som du fylder i dine dæk i stedet for en slange. Væskens opgave er at tætne utætheder i og omkring hjul og dæk. Er du uheldig med en sten eller torn stikker hul i dækket når du cykler, vil lappevæsken hurtig lappe hullet. Ofte uden du opdager at du er punkteret så du kan cykle videre uden bekymringer.

Der findes forskellige slags sealant. Nogle er med latex og andre er ikke. Ikke alle slags sealant kan og må blandes. Hold dig derfor altid til samme mærke og produkt når du har opsat dine dæk tubeless.

Nogle lappevæsker fordamper eller hærder op og mister evnen til at lappe huller. Læs altid på flasken hvor længe din sealant kan holde/virker og om man anbefaler efterfyldning i dækket eller udskiftning af den gamle sealant.