0

Cykelpumper

(4 produkter)

Cykelpumpe til enhver cykel. Her finder du cykelpumper som kan tages med når du cykler. Der er Co2 pumper og almindelige cykelpumper. Mangler du en pumpe som skal stå i hjemmet, finder du også et udvalg af gulvpumper. En gulvpumpe er ofte kaldt en fodpumpe. Vi har også cykelpumper og pumpenipler som du kan bruge din kompressor når du skal pumpe cykel.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

Sortér efter:

Ventiladapter - auto/dunlop

20,00 kr.

Cykelpumpe Minipumpe 2-vejs

99,95 kr.

Slange til Cyclus pumpepistol

149,95 kr.

Suspension pumpe - Bontrager

269,00 kr.

Sådan pumper du din cykel

På din almindelige cykel og elcykel bør du kontrollere dit dæktryk mindst en gang hver måned. Det kan klares nemt og hurtigt ved blot at klemme dækket i siderne. Føles dækket hårdt, er der ikke behov for at pumpe cyklen.

Du kan også aflæse på siden af dækket, hvor meget luft du skal pumpe i. Trykket er normalt angivet i BAR eller PSI. Når du kender det anbefalede dæktryk, kan du kontrollere trykket med din pumpes manometer.

På mountainbikes og racercykler kan man med fordel eksperimentere lidt med sit dæktryk. Her skal du finde det tryk, hvor du føler optimalt greb uden at cyklen ruller for tungt. Her er en pumpe med manometer eller en dæktryksmåler uundværlig.

Trænger din cykel til nye dæk har vi et stort udvalg af cykeldæk til racercykler og mountainbikes og punkterfrie dæk elcykler og almindelige cykler.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail