0

Lejer

(1 produkter)

Her finder du nye kuglelejer til din cykel. Vi har alle lejer til hjul og svingled på full suspensions. Vi har et stort udvalg på lager, og er klar til at hjælpe dig så du igen kan komme på cyklen.

Sortér efter:

Cema 6000LLB stål kugleleje 10x26x8 mm

Leje til hjul

79,95 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

 

Lejetyper

Der findes flere foskellige kuglejer og og tætningstyper. Alle lavet med forskellige egenskaber. Når du vælger lejer til din cykel, bør du tænke over hvile forhold du bruger din cykel under og hvordan du vasker den. Barske forhold og meget vask kræver ofte lejer med bedre tætninger hvis lejet skal have en god holdbarhed. Jo mere tæt en lejetætning er, jo mere modstand kan du mærke i lejet.

2RS
2RS betyder at lejet har 2 gummitætninger, en på hver side af lejet. Perfekt til hjul som skal køre let.

LLB
LLB betyder at lejet er lavet med en dobbeltlæbet tætning som har let kontakt med en rille i lejet. Denne tætningstype skaber en labyrint tætning som beskytter lejet mod vand og snavs. Gode til hjul og med lang holdbarhed.

LLU
LLU betyder at lejet er lavet med en dobbeltlæbet tætning som har stærkere kontakt med en rille i lejet end LLB. Denne tætningstype skaber en labyrint tætning som beskytter lejet mere mod vand og snavs end LLB tætningen. Brug lejetypen hvis du køre meget i dårligt vejr eller vasker cyklen med højtryksrenser.

ABEC
ABEC er industriens standard for præcision i lejet. Højere tal er mere præcise og bedre lejer.

Keramiske lejer

Fordelen ved keramiske lejer er stærkere kugler og lejebaner i lejet. Det giver lejet længere holdbarhed. Samtidig kan et stærkere leje tåle en mere åben tætning og dermed endnu mindre modstand i lejet. Derfor er keramiske lejer ofte et populært valg på cykler hvor det hele skal gå så let som muligt.

Vi tilbyder keramiske lejer fra Cema og Ceramic Speed.

Vores standard lejer fra Cema er lavet med samme præcision som vores keramiske lejer (ABEC-5) og i billigere materialer som chrome forstærket stål. Det giver gode og stærke lejer.