0

Barnestole

(2 produkter)

Giv dit barn en start på livet med frisk luft når du tager cyklen. Så snart dit barn kan sidde selv, kan det sidde i en barnestol på cyklen. Du kan købe stole til montering foran og bagpå cyklen.

Se hele udvalget her eller kom forbi butikken og få råd og vejledning i dit valg.

Sortér efter:

Stelbeslag - Bobike Maxi

129,95 kr.

BikePartner Toddler barnestol til bagagebærer

Toddler barnestol til børn fra 9 måneder til 5 år eller op til 22 kg.

549,00 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

Hurtig levering

Alle cykelstole til børn her på siden er på lager til hurtig levering. Vi pakker og sender alle ordre samme dag hvis du bestiller før kl 17:30. Du kan også vælge at afhente her i butikken, så står stolen klar til dig når du kommer forbi. Skal vi sende en barnestol til dig, kan det gøres billigt og alle ordre over kr. 500,- sendes gratis med Post Nord til pakkeshop.

Placering af barnestol

En barnestol kan monteres både foran og bagpå din cykel. Nogle cykelstole monteres på din cykels bagagebærer og andre på et beslag omkring stellets sadelrør. Du kan også vælge at anbringe cykelstolen foran på cyklen, så kan du holde kontakt med barnet mens i cykler. Børn elsker det og følger ofte meget med i omgivelser og trafik.

Husk at bruge cykelhjelm når du cykler. Ser dit barn dig med cykelhjelm, vil det også naturligt bruge cykelhjelmen uden diskussion.