0

Barnestole

(2 produkter)

Giv dit barn en start på livet med frisk luft når du tager cyklen. Så snart dit barn kan sidde selv, kan det sidde i en barnestol på cyklen. Du kan købe stole til montering foran og bagpå cyklen.

Se hele udvalget her eller kom forbi butikken og få råd og vejledning i dit valg.

Sortér efter:

Støttehjul - Trek 16" til Precaliber

229,00 kr.

BoBike Exclusive Mini Plus barnestol

Bobike Exclusive Mini Plus er en barnestol der monteres foran på din cykel og er velegnet til børn fra ca. 9 måneder til 3 år eller en maksimal kropsvægt på 15 kg.

699,00 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

Hurtig levering

Alle cykelstole til børn her på siden er på lager til hurtig levering. Vi pakker og sender alle ordre samme dag hvis du bestiller før kl 17:30. Du kan også vælge at afhente her i butikken, så står stolen klar til dig når du kommer forbi. Skal vi sende en barnestol til dig, kan det gøres billigt og alle ordre over kr. 500,- sendes gratis med Post Nord til pakkeshop.

Placering af barnestol

En barnestol kan monteres både foran og bagpå din cykel. Nogle cykelstole monteres på din cykels bagagebærer og andre på et beslag omkring stellets sadelrør. Du kan også vælge at anbringe cykelstolen foran på cyklen, så kan du holde kontakt med barnet mens i cykler. Børn elsker det og følger ofte meget med i omgivelser og trafik.

Husk at bruge cykelhjelm når du cykler. Ser dit barn dig med cykelhjelm, vil det også naturligt bruge cykelhjelmen uden diskussion.