0

Mountainbikes

(11 produkter)

Her finder du alle mountainbikes som er på lager i butikken. Det betyder at de kan ses, prøves og opleves. Vi hjælper naturligvis med indstilling af cyklen og opsætning af affjedringen så cyklen passer præcist til dig.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail

Sortér efter:

Trek Marlin 5 Gen 3

Marlin 5 er en super cykel til al cykling. Desuden er den alsidig i brug og populær til almindelig transport, fordi studserne til bagagebærer og støttefod gør det nemt at udstyre den med tilbehør.

5.199,00 kr.

Trek Marlin 6 Gen 3

Marlin 6 er en velegnet trailcykel til dem, der vil være bedre til at cykle i terræn og vil have en cykel, som de også kan cykle på til anden brug.

7.199,00 kr.

Trek Marlin 7 Gen 3

Marlin 7 er en oplagt trailcykel til dem, der vil lære at cykle på singletrack og vil have en cykel med god valuta for pengene med kvalitetsaffjedring og en stelgeometri med sikker kontrol.

9.199,00 kr.

Trek Roscoe 7

Når du kører på Roscoe 7, kan du være sikker på, at du kommer du til at have det sjovt, uanset dit niveau. Den er bygget til at være nem at bruge – og til at holde – så du kan fokusere på oplevelsen og sporet foran dig.

10.399,00 kr.

Trek Roscoe 8

Gode dele, god underholdning. Med en opgraderet forgaffel, opgraderede hjul, et bredt gearområde og bremser med fire stempler tager denne cykel sjov og ballade meget seriøst.

14.399,00 kr.

Trek Marlin+ 6

Marlin+ er et oplagt valg for ryttere, der vil prøve kræfter med en el-mountainbike. Stellet, der er velegnet til stier, giver dig sikker kontrol, og Bosch Active Line Plus-motoren har kraft nok til at tage toppen af de lange stigninger.

21.999,00 kr.

Trek Marlin+ 8

Marlin+ er et oplagt valg for ryttere, der vil prøve kræfter med en el-mountainbike. Stellet, der er velegnet til stier, giver dig sikker kontrol, og Bosch Active Line Plus-motoren har kraft nok til at tage toppen af de lange stigninger.

25.999,00 kr.

TREK Powerfly 5 Gen 4

Med en Powerfly 5 får du komponenter på et højere udstyrsniveau, der gør en stor forskel i terræn, bl.a. en luftaffjedret forgaffel, der er effektivt vibrationsdæmpende og kan justeres efter din vægt, samt ekstra stærke bremser med 4 stempler og fælge, der gør det nemt at droppe slangerne og få bedre trækkraft og punkteringsbeskyttelse.

34.399,00 kr.

TREK Powerfly 7 Gen 4

Fed E-MTB med 1x12 speed Shimano gear, Bosch Performnace Line CX motor og stort batteri.

38.399,00 kr.

Trek Fuel EXe 9.5

Fuel EXe 9.5 er en levende trailcykel, der giver dig ekstra boost på stigninger og føles som en traditionel cykel på nedkørsler. Den er fyldt med rumalderteknologi i form af en harmonisk pin-ring-TQ-transmission, masser af smørblød affjedring, der kan absorbere stødpåvirkninger fra store sten og rødder, og så er det en arbejdshest, der ikke lader dig i stikken.

48.099,00 kr.

Trek Fuel EXe 9.8 GX AXS

Fuel EXe 9.8 er en raffineret trailcykel med den helt rette mængde kraft til at tage livtag med stigningerne, før du vender om og fræser gennem både tekniske spor og flow-spor. Den er udstyret med fremtidsorienteret teknologi, som f.eks. den rumteknologigodkendte TQ-transmission og det trådløse SRAM GX XS-gearskift, der holder dit cockpit minimalistisk. Endelig er der kulfiberhjulene og den opgraderede RockShox-affjedringspakke, der holder dig svævende på trailet, også når forholdene bliver krævende.

85.799,00 kr.

Mountainbike til ethvert behov

Mountainbiking er en sjov sport. Sporten kan dyrkes af alle og på alle niveauer. Det eneste du behøver er en god cykel, den finder du her. Vi har mountainbikes for enhver smag og vi er eksperter i Trek. Vi tilbyder et bredt udvalg af full suspension og hardtail cykler til den rutinerede cykelrytter.
Er du begynder og vil i gang med mountainbike sporten har vi også cyklen til dig og vi vejleder dig gerne, så du får den cykel som passer til dig.

Du kan bruge din mountinbike til baner og spor og lege på hop og drops eller tage længere ture i blandet terræn med grus, bakker og stier. Uanset hvad du er til har vi en cykel til dig.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail