0

Velkommen til Kibæk Cykler!

… eller i hvert fald velkommen til vores online univers. Vi har nemlig også en af de der fysiske butikker med butiksvinduer, face-to-face-service og produkter, du må tage en prøvetur på.

Vi hedder Søren og Thomas Kousgaard – og ja, vi er far og søn. Vi er på kvadratmeterne en butik, men det er kun til din fordel. Det betyder nemlig, at du altid får personlig betjening – både her på vores webshop og i butikken. Her er tonen uformel, familiær og til tider lidt drillende. Vi håber, at du føler dig velkommen og hjemme i den.

Men hvorfor er vi egentlig så vilde med cykler?

Jo, det er faktisk ret simpelt.

Cykling er motion, uanset om du cykler i cykeltøj og i flere timer eller blot bruger den som transportmiddel mellem dit hjem og dit arbejde.

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at motion er godt for alle. Det gør os gladere, giver mere energi og velvære. Det er den glæde, der driver os. Vi elsker, at kunne gøre folk glade og nyder at høre om de mange oplevelser, cyklen giver dem.

En god cykeloplevelse handler om dig. Derfor gør vi altid en stor indsats for at tilpasse drømmecyklen til lige netop dig. Det gør vi med vores BodyScanning system, hvor vi ud fra få mål kan indstille cyklen helt rigtigt. Det kan du læse meget mere om her.

Nu har vi også afsløret, hvorfor du ikke kan lægge alle vores cykler i kurven her på hjemmesiden. Vi mener nemlig ikke altid, at de egner sig til nethandel. De skal udover indstillingen samles og klargøres fagligt korrekt. Her bruger vi gerne lidt ekstra tid for at give dig det bedste resultet. Vi viser alligevel cyklerne frem her på webshoppen, fordi internettet er en fantastisk kilde til inspiration. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af både cykler og tilbehør.

Er du interesseret i en af vores fede cykler, er vi klar til at hjælpe – også selvom der ikke er en købeknap. Kom ind i butikken og prøv den, før du køber. Bor du lidt længere væk, så giv os et ring på 97 19 11 80 eller skriv på info@kibaek-cykler.dk - vi skal nok finde en løsning, så drømmecyklen kommer hjem til dig.

Alt hvad du finder her på webshoppen, er på lager i butikken. Og er du på udkig efter en bestemt cykel, som du ikke kan finde på webshoppen, får vi fat på en til dig.

Her er cykler en livsstil

Cyklerne er en livsstil for os begge, som vi hverken kan eller vil undvære. Vi er ivrige cyklister både på racercykler, mountainbikes og når det gælder en tur til bageren. Dagene går derfor med cykler både hjemme og på arbejde.

Først kom Søren

Det hele startede med Søren, som har drevet cykelforretningen siden 1983. I løbet af årene har han brugt både arbejdstid og fritid på at blive klogere på cykler og de mange muligheder. Derfor er han rigtig god til at vejlede dig i dit cykelvalg – han har virkelig noget erfaring at trække på.

Spidskompetencer
Derudover har Søren en enorm teknisk forståelse. Det er de færreste udfordringer, han ikke tager imod, når de triller ind af døren på værkstedet – hvis de altså stadig kan trille. Sin tekniske kunnen har han gennem årene brugt på at udlære fem lærlinge, som alle er bestået deres svendeprøver med fine resultater.

Da de første elcykler kom til Danmark, var Søren straks med på bølgen. Han har fulgt udviklingen tæt, og tænker du på ny elcykel, er han din ekspert.

Jeg cykler selv på:
I fritiden nyder Søren gerne en tur på racercykel eller mountainbike – Og han tager altid sin cykel med på ferie. I familien er cykler nemlig en livsstil.
Racercykel: Trek Émonda SLR Disc custom bygget med Sram Red eTap
Mountainbike: Trek Procaliber 9.6

Den næste er vokset op med cykler

I Januar 2018 trådte næste generation for alvor ind i cykelforretningen. Allerede fra barnsben har Thomas været med i butikken og har levet et liv præget af cykler. Fra han var ti år gammel og til han fyldte 18 år, kørte han selv cykelløb.

Efter sin unge cykelkarriere gik han i lære som cykelmekaniker. Nu handlede det mere om at skrue end at træde i pedalerne. Det er han dog aldrig helt holdt op med – og der har altid været fart på. Sideløbende med uddannelsen gik fritiden også med cykler, da han rejste som mekaniker for danske kontinentalhold som Designa Køkken, Blue Water og Christina Watches.

I foråret 2012 fik han papir på sine evner som cykelmekaniker – og allerede i efteråret meldte World Tour-holdet Team Sky sig på banen. Thomas fik en kontrakt som fuldtidsmekaniker for holdet fra starten af 2013. Rejserne tog ham verden rundt til blandt andre Tour Down Under, Tour of California, samt de store grand tours Giro d’Italia, Vuelta Espana og Tour de France.

Efter Tour de France 2017 voksede den ene drøm den anden over hovedet, og Thomas valgte at skifte World Tour-livet ud med en andel i Kibæk Cykler.

Spidskompetencer
Thomas er din personlige guide, hvis du gerne vil i gang på racercykel eller skal opgradere den nuværende. De mange år som mekaniker på cykelholdene har lært ham et trick eller to. Derudover ved han alt om DI2 elektroniske gear, så det får du helt sikkert også lov til at høre lidt om.

Han er også klar til at nørde endnu mere i din cykeloplevelse på racer eller mountainbike. Han har nemlig udannet sig inden for Bikefit, hvor du gennem opmålinger og tilpasninger i de helt små detaljer kan øge ydeevne og komforten på cyklen. Du kan læse meget mere om Bikefit lige her.

Jeg cykler selv på:
Thomas elsker stadig at cykle, og når du møder ham i butikken vil du med det samme mærke hans passion for både materiel og sporten.
Racercykel: Pinarello Dogma F10 Team Sky cykel med Dura Ace Di2 (den er faktisk til salg)
Mountainbike: Trek Procaliber 9.8 hardtail

Vi glæder os til at høre fra dig og dele cykelglæden.