0

Cykler til cykling på blandet underlag

(21 produkter)

En cykel til alle vejrforhold og terræn. Kan du godt lide at cykle og komme rundt uden at det skal være vildt som på mountainbike eller gå hurtigt som på en racercykel så er en hybridcykel cyklen for dig. Cyklerne kan kører alle steder og nemt udstyres med skærme og andet udstyr så de matcher dine behov.

Når du køber hybridcykel hos os, indstiller vi den præcist til dig efter en grundig opmåling med vores BodyScanning system. Når sadel og styr passer, kan du cykle problemfrit og nyde cykelturen.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail

Sortér efter:

Trek Dual Sport 1 Gen 5

Dual Sport 1 er en hybrid cykel med god ydeevne skabt til at hjælpe dig med at komme ud og opleve mere af verden. Det er den perfekte hybridcykel til dem, der nyder at køre på både fortovsbelægning og på lette stier.

5.599,00 kr.

Morrison X 2.0 Trapez

Hybridcykel med affjedret forgaffel, udvendige gear, skivebremser og dynamolys.

6.199,00 kr.

Trek Dual Sport 2 Gen 5

Dual Sport 2 en terrængående hybridcykel, der er bygget til eventyr på eller uden for vejene. Uanset om du vil udforske grusveje eller pendle til arbejde, giver denne cykel dig mulighed for og tillid til at gøre det.

6.399,00 kr.

Morrison X 3.0 - Anthracite

Veludstyret cykel til blandet cykling i byen og i det grønne.

6.699,00 kr.

Morrison T 3.0 Wave

Let kørende trekking cykel med 24 gear, hydrauliske bremser, navdynamo og perfekt komfort.

6.899,00 kr.

Trek Verve 2 Equipped

Verve 2 Equipped er en komfortabel hybridcykel med hydrauliske skivebremser og en robust og let Shimano CUES-geargruppe, der holder til kilometer efter kilometer efter

7.199,00 kr.

Trek Verve 2 Equipped Lowstep

Verve 2 Equipped Lowstep er en komfortabel hybridcykel med hydrauliske skivebremser og en robust og let Shimano CUES-geargruppe, der holder til tur efter tur efter.

7.199,00 kr.

Trek Dual Sport 2 Gen 5 Stagger Equipped

Dual Sport 2 Stagger er en hybridcykel til at cykle ud i det blå på alle typer af underlag, og den er udstyret med et væld af praktisk udstyr. Hvad enten du vil cykle på naturstier eller bruge cyklen til daglig transport, er denne cykel praktisk og sikker til formålet.

7.599,00 kr.

Trek Dual Sport 2 Gen 5 Equipped

Dual Sport 2 er en hybridcykel til at cykle ud i det blå på alle typer af underlag, og den er udstyret med et væld af praktisk udstyr. Hvad enten du vil cykle på naturstier eller bruge cyklen til daglig transport, er denne cykel praktisk og sikker til formålet.

7.599,00 kr.

Morrison T 4.0 Wave

Let kørende trekking cykel med 27 gear, hydrauliske bremser, navdynamo og perfekt komfort.

7.799,00 kr.

Dual Sport 2 Equipped Stagger Gen 5

Dual Sport 2-udstyret Stagger er en terrængående hybridcykel, der er bygget til eventyr på eller uden for vejen og leveres med masser af køreklart tilbehør. Uanset om du vil udforske grusstier eller pendle til arbejde, giver denne cykel dig mulighed for og pålidelighed til at gøre det.

Vejl. pris: 7.999,00 kr.

7.999,00 kr.

Trek Dual Sport 2 Equipped Gen 5

Dual Sport 2 Equipped er en terrængående hybridcykel, der er bygget til eventyr på eller uden for vejen og leveres med masser af køreklart tilbehør. Uanset om du vil udforske grusveje eller pendle til arbejde, giver denne cykel dig mulighed for og tillid til at gøre det.

Vejl. pris: 7.999,00 kr.

7.999,00 kr.

Trek Dual Sport 3 Gen 5

Dual Sport 3 cykler hurtigt og effektivt på asfalt, og den er sikker og habil på mark- og grusveje. Den har komfortable fælge og dæk til terræn plus en robust og helt enkel Shimano CUES 1x-geargruppe.

8.399,00 kr.

Trek Verve 3 Equipped

Verve 3 Equipped er en hurtig og komfortabel cykel. Den har et stort gearområde, vibrationsdæmpende affjedring, praktisk udstyr plus designdetaljer til komfortabel cykling på lange motionsture og til daglig transport.

8.799,00 kr.

Trek Verve 3 Equipped Lowstep

Verve 3 Equipped Lowstep er en hurtig og komfortabel cykel. Den har et stort gearområde, vibrationsdæmpende affjedring, praktisk udstyr plus designdetaljer til komfortabel cykling på lange motionsture og til daglig transport.

8.799,00 kr.

Trek Dual Sport 3 Equipped

Dual Sport 3 er en habil hybridcykel til at cykle overalt både på asfalt og i mere udfordrende terræn. Den har et let stel, en Shimano CUES 1x-geargruppe med et stort gearområde og et væld af praktisk udstyr. Dens brede Bontrager Kovee-fælge og brede dæk til grus dæmper stødpåvirkninger fra huller i vejen og i ujævnt terræn til komfortabel og sikker cykling på veje, naturstier og let grus.

9.599,00 kr.

Trek Dual Sport 3 Stagger

Dual Sport 3 Stagger er en habil hybridcykel til at cykle overalt både på asfalt og i mere udfordrende terræn. Den har et let stel med lav på-/afstigning, en Shimano CUES 1x-geargruppe med et stort gearområde og et væld af praktisk udstyr. Dens brede Bontrager Kovee-fælge og brede dæk til grus dæmper stødpåvirkninger fra huller i vejen og i ujævnt terræn til komfortabel og sikker cykling på veje, naturstier og let grus.

9.599,00 kr.

Trek FX Sport 4

Hurtig, kompetent, komfortabel. FX Sport 4 har et vibrationsdæmpende kulfiberstel og kvalitetskomponenter, som holder langt ud i fremtiden, bl.a. en super enkel 1x-geargruppe.

14.399,00 kr.

TREK FX Sport 4

15.599,00 kr.

Trek FX Sport 5

FX Sport 5 har et let og hurtigt kulfiberstel og kvalitetskomponenter, som kan holde til seriøse kilometer, inkl. en opgraderet Shimano GRX/SLX 1x geargruppe.

18.399,00 kr.

Trek FX Sport 6

Den hurtigste fitnesscykel. Punktum. Et let OCLV kulfiberstel og -forgaffel, en højtydende 1x geargruppe og et let og velreagerende kulifber-hjulsæt gør FX Sport 6 til den ideelle cykel for enhver, som vil køre sindssygt hurtigt og nå hvert eneste af årets fitnessmål.

24.099,00 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail