0

Varme og vandtætte skoovertræk til cykling

(5 produkter)

Her finder du nemt dine nye skoovertræk. Vi har både varme, vind og vandtætte skoovertræk til både racer, MTB og gravel cykling.

Sortér efter:

BBB HeavyDuty Neopren skoovertræk

Varme skoovertræk til vintertræning.

275,00 kr.

BBB HardWear Neopren skoovertræk

Neopren skoovertræk til racer og mountainbike

319,00 kr.

BBB WaterFlex 3.0 vandtætte skoovertræk

Vandtætte skoovertræk til forår og efterår.

349,00 kr.

BBB MultiFlex skoovertræk til almindelige sko

Skoovertræk til almindelige sko (hverdagssko)

349,00 kr.

Bontrager S1 Softshell skoovertræk

399,00 kr.

Vandtætte skoovertræk

I det tidlige forår og det våde efterår kan du sagtens cykle, men det er mere komfortabelt hvis dine cykelsko og fødder ikke bliver våde. Kan du holde fødderne tørre kan du ofte holde varmen og undgå at fryse fødder og tær. Vælg derfor et vandtæt skoovertræk som sidder tæt omkring dine ankler og dækker hele skoen.

Varme skoovertræk

Cykler du om vinteren med temperature omkring 0 grader kan det være en fordel med cykelstrømper med uld og isolerende skoovertræk. Det hjælper alt sammen til at du kan holde varmen i fødder og tæer, så du komfortabelt kan tage dine cykelture, passe din træning og bevare formen.

Synlighed

Cykler du på meget trafikerede veje eller når det er mørkt kan du med fordel vælge skoovertræk i stærke farver som eksempelvis gul. Er der samtidig reflekser på overtrækkene øger du din synlighed både dag og nat. De stærke farver og genskæret fra reflekserne kommer i bevægelse når du cykler og fanger hurtigt andre trafikanters opmærkesomhed så du bliver set og er sikker i trafikken.

Hurtig levering

Alle skoovertræk her på siden er på lager i butikken klar til afhentning. Er du i tvivl om hvilke du skal vælge, hjælper vi dig til det bedste valg. Du kan også bestille dine nye skoovertæk her. Så pakker og sender vi dem med det samme. Alle bestillinger i butikkens åbningstid pakkes og afsendes samme dag. Det sikrer en hurtig levering til dig, ofte allerede næste dag. Bestiller du for mere end kr. 299,- får du gratis fragt.