0

Lejer til full suspension

(5 produkter)

Her finder du kuglelejer til svingled på full suspension mountainbikes. Vi har et stort udvalg på lager, og er klar til at hjælpe dig så du igen kan komme på cyklen.

Sortér efter:

Enduro 6800 LLU MAX leje

Enduro 6800 LLU MAX leje til affjedring.

59,00 kr.

Suspension washer

60,00 kr.

Enduro 6903 LLB ABEC3

79,95 kr.

Enduro 6900 LLU Max ABEC3 leje

85,00 kr.

Enduro kugleleje 6901 LLU MAX

95,00 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

 

Kuglelejer til full suspension mountainbikes skal ofte fungere under ekstra hårde forhold. Her bliver styrke og holdbarhed mere vigtig end modstand. Derfor er vores lejer til svingled alle med stærke LLU tætninger som er den bedste lejetætning som findes. Mange af lejerne er desuden opbygget med ekstra kugler i hvert leje, for at give lejet en bedre bæreevne og dermed et stærkere leje.

LLU
LLU betyder at lejet er lavet med en dobbeltlæbet tætning som har stærkere kontakt med en rille i lejet end LLB. Denne tætningstype skaber en labyrint tætning som beskytter lejet mere mod vand og snavs.

MAX
MAX betyder at lejet er bygget op med ekstra kugler. Normalt sidder kuglerne i en kuglering. I MAX lejerne er kugleringen udskiftet med ekstra kugler. Det giver lejet en større bæreevne som tåler op til 35% større belatning end almindelige lejer. Samtidig er lejerne smurt op med ekstra fedt. 
MAX lejer er derfor særligt velegnede til affjedringen og svingled på full suspension mountainbikes.

ABEC
ABEC angiver præcitionen i kuglelejet. Et højere tal er et mere præcist leje.

Lejer til Trek full suspensions

Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige lejer til din Trek fully. Send os cyklens stelnummer eller ring, så slår vi cyklens stelnummer op og finder de rigtige lejer til dig så du ikke behøvet at skille cyklen ad inden du bestiller lejer.