0

Smarte cykelstrømper

(6 produkter)

Et par smarte cykelstrømper er med til at give det perfekte look når du sidder på cyklen. Her finder du et stort udvalg af gode strømper i mange farver og længder.

Sortér efter:

Strømper - Trek Race Crew - Radioactive Yellow - XL

65,00 kr.

Bontrager Race Quarter cykelstrømåer - Hvid Tilbud

Bontrager Race Quarter cykelstrømåer - Hvid

99,00 kr.
79,00 kr.

Strømper - Trek Race Quarter - sort - L

119,00 kr.

Bontrager Velocis Quarter cykelstrømper - Radioactive Yellow

Luksus cykelstrømper af Bontrage Profila stof.

129,00 kr.

Strømper - Trek Race Crew Cushioned Merino Wool - sort - L

179,00 kr.

Strømper - Trek Race Crew Cushioned Merino Wool - Grå - XL

179,00 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

Hurtig levering

Alle strømper her på siden er på lager i butikken. Klar til afhentning eller hurtig levering os dig. Vi pakker og sender ordre hver dag i hele butikken åbningstid, så din bestilling ofte kommer frem til dig allerede næste dag.

Tilfredshedsgaranti

Køber du cykelstrømper fra Bontrager får du 30 dages betingelsesløs tilfredshedsgaranti. Det betyder 30 dage til at afprøve strømperne. Lever de ikke op til dine forventninger, kan du returnere dem så du kan prøve andre strømper eller få dine penge igen.

 

Betingelsesløs tilfredshedsgaranti

 

Sommer cykelstrømper

Cykelstrømper til brug om sommeren er lavet af tyndt materiale og oftest svedtransporterende stof som holder dine fødder tørre og komfortable. Strømperne kan have en let kompression omkring foden.

Strømpernes syninger er ofte lavet med flade søm, så der ikke er samlinger som trykker eller skraber på foden så du undgår gener når du har har cykelskoene på i flere timer.

Skaftet på sommer cykelstrømper er ofte korte så du kan få sol helt ned til kanten af cykelskoene og opnå solbrune ben.

Vinter cykelstrømper

Når du skal cykle om vinteren er det vigtigt at du kan holde varmen. Hvis du kan undgå at komme til at fryse tæer og fingre kan du holde varmen og gennemføre din træning uden at blive syg eller unødigt udmattet af afkøling.
Varme cykelstrømper er løsningen når du skal træne i vinteren.

Vinter cykelstrømper er tykkere end sommer strømper og ofte med længere skaft som dækker anklen og op af benet. Strømperne er lavet af varme materialer som uld. Uld i strømperne er med til at give og holde på varmen i fod og tæer.