0

Racercykler

(36 produkter)

Find din nye racercykel her på siden. Vi er eksperter i Trek. Besøg os i butikken og oplev alle glæder ved elektroniske gear og skivebremser. Vi har også et stort udvalg i hjulsæt til racercykler og alt det tilbehør du måske også får brug for.

Er du blevet bikefittet? - ellers kan vi lave et grundigt bikefit med dig, så du kan sidde bedre på cyklen. Book bikefit.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail

Sortér efter:

Bikefit

Bliv bikefittet på din racercykel og få optimeret din position.

1.200,00 kr.

Trek Domane AL 2

Domane AL 2 er den ideelle introduktion til landevejscykling med fokus på komfort. Den har en god pasform, der ikke er så aggressiv, som man fx kan se i Tour de France. Desuden leveres den med Treks levetidsgaranti.

6.399,00 kr.

Trek Domane AL 2 Gen 4

Domane AL 2 er en ægte landevejscykel og det perfekte valg, hvis du lige er begyndt på landevejscykling. Den er komfortabel på de lange dage, hurtig nok til at følge med gruppen og yderst alsidig til når du er klar til at køre væk fra vejen.

9.599,00 kr.

Trek Domane AL 4 Gen 4

Domane AL 4 er en ægte landevejscykel og det perfekte valg, hvis du lige er begyndt på landevejscykling. Den er komfortabel på de lange dage, hurtig nok til at følge med gruppen og yderst alsidig til når du er klar til at køre væk fra vejen.

14.499,00 kr.

Trek Domane AL 5 Gen 4

Domane AL 5 er en ægte landevejscykel og det perfekte valg, hvis du lige er begyndt på landevejscykling. Den er komfortabel på de lange dage, hurtig nok til at følge med gruppen og yderst alsidig til når du er klar til at køre væk fra vejen.

18.399,00 kr.

Trek Émonda ALR 5

Letvægts racer med et avanceret alustel, der ser ud og har tilsvarende egenskaber som kulfiber og en driftsikker Shimano 105-geargruppe gør denne model til konkurrencecykling fantastisk alsidig.

18.399,00 kr.

Trek Émonda SL 5

Denne lette og aerodynamiske cykel er simpelthen bare hurtig op ad stigninger og på lige strækninger. Den har al den bremsekraft og kontrol, du har brug for på de vildeste nedkørsler. De hydrauliske skivebremser på et højere udstyrsniveau, og den driftsikre geargruppe gør denne model oplagt som din første landevejscykel af kulfiber.

23.999,00 kr.

Trek Domane SL 5 Gen 4

Kulfiber, komfortabel og kapabel. Domane SL 5 er drømmecyklen til lange ture. Med det lette og hurtige kulfiberstel, den stabile endurance-stelgeometri og det vibrationsdæmpende IsoSpeed bagest cykler du komfortabelt på de længste kilometer. Du får desuden fordelene med et højere udstyrsniveau i form af en Shimano 105-geargruppe og stærke skivebremser til at cykle med brede dæk.

24.799,00 kr.

Trek Boone 5 crosscykel

Hvis du er lige så vild med moules frites som med at ræse i mudder, så er Boone cyklen for dig. Den er lavet til ren fart og podieplads-præstationer hele ruten igen og under alle forhold.

27.999,00 kr.

Trek Émonda SL 6

Ja, du kan faktisk få det hele: Et super let, aerodynamisk stel med ekstra fart på alle underlag, fantastiske cykelegenskaber, en trådløs geargruppe af højeste kvalitet og et super sæt kulfiberfælge – alt sammen uden at prisen går gennem loftet.

35.999,00 kr.

Trek Domane SL 6 Gen 4

Alle de vibrationsdæmpende fordele ved en Domane i kulfiber med en trådløs Shimano 105 Di2-gruppe og ekstra bremsekraft med hydrauliske skivebremser. Denne cykel er komfortabel, hurtig, let og bygget til at cykle ud i det blå med rigelig frigang til op til 38 mm dæk til at flyde hen over både asfaltveje og lette grusstier.

36.099,00 kr.

TREK Domane SL 6 AXS Gen 4

Alle de vibrationsdæmpende egenskaber som Domane i kulfiber plus 100% trådløs SRAM Rival AXS. Denne cykel er komfortabel, hurtig, let og bygget til at cykle ud i det blå med rigelig frigang til op til 38 mm dæk til at flyde hen over både asfaltveje og lette grusstier.

40.099,00 kr.

Trek Émonda SL 7

Trek's ultralette aerodynamiske kulfiberstel, elektronisk gearskift, kulfiberfælge og hydrauliske skivebremser gør denne cykel oplagt til dem, der vil have en hurtig og let racercykel, der banker enhver på stejle opkørsler og super lange nedkørsler.

43.999,00 kr.

Trek Madone SL 6 Gen 7

Madone SL 6 er en førsteklasses løbsklar fartdjævel, der længes efter at tage dig med på dine hurtigste landevejsture og -løb. Dens plads er forrest i feltet, hvor den sætter tempoet og forbedrer dine personlige rekorder.

47.999,00 kr.

TREK Domane SL 7 Gen 4

52.099,00 kr.

TREK Émonda SLR 6 AXS

59.999,00 kr.

TREK Domane SLR 6 Gen 4

60.199,00 kr.

TREK Domane SLR 6 AXS Gen 4

63.999,00 kr.

Trek Madone SL 7 Gen 7

Madone SL 7 er en førsteklasses løbsklar fartdjævel, der længes efter at tage dig med på dine hurtigste landevejsture og få dig op på sejrsskamlen i ethvert løb. Dens plads er forrest i feltet, hvor den sætter tempoet og forbedrer dine personlige rekorder.

63.999,00 kr.

TREK Émonda SLR 7

67.999,00 kr.

TREK Madone SLR 6 AXS Gen 7

71.399,00 kr.

TREK Émonda SLR 7 AXS

75.999,00 kr.

TREK Speed Concept SLR 6 AXS

76.999,00 kr.

TREK Speed Concept SLR 7

80.199,00 kr.

TREK Domane SLR 7 Gen 4

80.199,00 kr.

TREK Domane SLR 7 Gen 4 AXS

83.999,00 kr.

TREK Speed Concept SLR 7 AXS

83.999,00 kr.

TREK Madone SLR 7 Gen 7

En af verdens hurtigste racercykler.

88.199,00 kr.

TREK Madone SLR 7 AXS Gen 7

91.999,00 kr.

TREK Émonda SLR 9 AXS

103.999,00 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail

Ny racer? - der er mange ting du skal tage med i dine overvejelser når du skal købe ny racercykel; skal den være super let, komfortabel eller aerodynamisk. Du skal også forholde dig til cyklens komponenter; mekanisk gear eller elektronisk gear (DI2 eller eTAP), skivebremser eller fælgbremser og skal du vælge hjul med høj eller lavprofil fælge. Hos os bliver du hjulpet igennem alle disse valg og vi giver dig et ærligt svar om fordele og ulemper. Thomas har erfaring som mekaniker på verdens største cykelhold som han bruger og deler med dig, når han skal hjælpe dig med dit cykelvalg.

Carbon eller aluminium stel

Stellet er den bærende del på cyklen som holder sammen på det hele. Her er der meget at hente på cyklens vægt, aerodynamik og køreegenskaber. Du kan vælge mellem aluminium og carbon stel. Et stel af aluminium er ofte tungere end carbonstel og har ikke samme stivhed og pæne samlinger. Til gengæld er et stel af aluminium billigere.

Trek har 2 slags aluminium, AL og ALR. AL er den billigste serie på Trek racercykler mens ALR er den mest bearbejdede og letteste aluminium du finder du på racercykler. ALR aluminiumsstel har rørformer som er presset ud for at give cyklen bedst mulige køreegenskaber og spare materiale hvor man kan så vægten holdes nede. Et ALR aluminiumsstel har bedre forarbejdede rør så samlingerne i stellet kan laves næsten usynligt, med lav vægt og enorm styrke.

Trek arbejder også med 2 typer carbon stel. SL og SLR. Både SL og SLR er lavet af Treks OCLV carbon som betyder Optimum Compaction Low Void (Optimal Komprimering Lille Hulrum) Et carbonstel er opbygget af kulfibermåtter hvor hver fibers retning har betydning for det færdige produkts egenskaber. Disse lag presses sammen så hulrummet mellem hvert fiberlag minimeres for at give maksimal styrke til det færdige carbon stel.

OCLV carbon kan opbygges forskelligt for at give de bedste køreegenskaber til netop den racertype hvor stellet skal bruges. På en aerodynamisk racer bruger man eksempelvis flade og dråbeformede rørformere for at cyklen bryder og slipper luften bedst muligt. Her skal de fladere profiler stadig tilbyde enorm stivhed så du ikke mister kraft når du cykler.

OCLV carbon bruges til de 3 racer familier Émonda, Domané og Madone. Émonda er verdens letteste serieproducerede racercykler - kort og godt den letteste mens Domane er den mest komfortable racercykel med IsoSpeed afkoblingsled ved sadel og styr. IsoSpeed mindsker vibrationerne fra dårlige veje så du kan sidde mere afslappet på cyklen og bruge energien på at træde i pedalerne. Det gør Domane til det perfekte valg til de lange ture på cyklen. Madone er den hurtigste racercykel bygget med aerodynamik i fokus. Resultatet er en vildt hurtig cykel som bryder gennem luftmodstanden så let som ingenting. Madone bliver derfor dit bedste valg de dage hvor det skal gå rigtig stærkt.

Trek OCLV carbon er lavet af to råvare som er 500 Series carbon og 700 Series carbon. 700 Series carbon bruges til top rammerne SLR. Her får du den letteste og mest forarbejdede carbon og cykler med den laveste vægt. Intet slår en Trek OCLV 700 Series carbonramme på stivhed og vægt.

500 Series OCLV carbonrammerne er lette, stive og stærke carbonrammer med et billigere prisskilt og bliver derfor et ægte Value for Money køb.

Hvad med hjul?

Hjulene på din racercykel er den største faktor i forhold til fart og acceleration. Et perfekt racerhjul ruller let, vejer så lidt som muligt og har en aerodynamisk profil. Det er ofte på hjulene du kan hente den største opgradering på en cykel. Overvej hjul med en høj profil fra start og få de aerodynamiske fordele med din nye cykel og husk at hjulenes nav skal have letkørende lejer så du ikke mister fart og taber kræfter på unødvendig modstand. Vi har både carbon og aluhjulssæt som passer på din nye cykel.

Bikefit

Når du skal købe ny cykel, bør du i første omgang glemme alt om størrelsen, så vi sammen kan fokusere på hvad du kunne tænke dig og drømmer om. Når vi har fundet den rigtige cykel til dig, står vi for bestemmelse af størrelse og indstilling. Søren og Thomas er begge uddannet i bikefitting og vi ved hvor vigtigt det er, at du sidder godt på din cykel.

Se mere om bikefit

Stort udvalg

Der findes så mange racercykler, at vi umuligt kan udstille dem alle, men de kan hurtigt bestilles hjem til dig. De racercykler du ser her på siden, er på lager og udstillet i butikken hvor du altid må komme og se, røre og spørge.