0

Brusetabletter med elektrolytter

(5 produkter)

Når du træner sveder du sandsynligvis. Din sved er væske (vand), men udover vand udskilles der også elektrolytter (elektrolytter er salte, som er inde i kroppen) herunder specielt Sodium og Klorid. Her kan brusetabletter med elektrolytter hjælpe til opretholdelse af balancen i kroppen.

En af årsagerne til at det er vigtigt at indtage salt under langvarigt arbejde er fordi at kroppens celler og blodet har visse koncentrationer, der er vigtige at opretholde for at kroppen kan fungere normalt. Bliver koncentrationerne for lave kan muskelkramper forekomme efter meget langvarig træning i varme omgivelser. Kramperne kan reduceres ved indtagelse af vand og salte.

Sortér efter:

Purepower Hydro Plus Tabs - Citrus - 20 stk

Brusetabletter med elektrolytter og salt til bedre optagelse af væske under træning.

69,00 kr.

Purepower Hydro Tabs - Røde bær - 20 stk

Brusetabletter med elektrolytter og salt til bedre optagelse af væske under træning.

69,00 kr.

Purepower Hydro Plus tabs - Ananas - 20 stk

20 Hydro tabs med elektrolytter, koffein og sød smag af ananas. Hjælper med opretholdelsen af væskebalancen så du præsterer bedre.

69,00 kr.

PurePower Hydro Tabs - Tropisk Frugt - 20 stk

Hydro Tropical er en frisk, velsmagende brusetablet, der indeholder vitaminer og mineraler. PurePower Hydro Tabs indeholder ikke sukkerarter, dvs. simple kulhydrater, og dermed tilfører du ikke kalorier fra sukker ved at indtage PurePower Hydro Tabs.

69,00 kr.

Purepower Hydro Mix - 5x20 tabs

Hydro tabs brusetabletter med vigtige elektrolytter til opretholdelse af væskebalancen.

Vejl. pris: 345,00 kr.

275,00 kr.

 

Undgå dehydrering

Dehydrering af forskellig grad nedsætter præstationsevnen, medfører træthed og risiko for krampe. Derfor bør du altid indtage væske når du træner og sveder. Især på varme dage, på home trainer eller til indoor cycling hvor du oftest kommer til at svede meget.

Vand er sjældent nok til at undgå dehydrering. Når du sveder mister du også salte og mineraler (elektrolytter) fra kroppen. Derfor kan du med fordel blande elektrolytter i din vandflaske når du skal træne. Elektrolytterne kan blandt andet fås i brusetabletter med forskellig smag så du får en lækker drik og mere lyst til at drikke undervejs i din træning. Brusetabletter skal bare i vandflasken, så opløser den sig selv og din elektrolytdrik er klar til brug.