0

Find din nye elcykel på tilbud.

(27 produkter)

Find din nye elcykel her, til en skarp pris. Udvalgte elcykler med store besparelser, men du skal være hurtig, lageret løber hurtigt tom.

Sortér efter:
Trek Verve+ 1 herre elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 1

Den stærke motorassistance på Verve+ 1 åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere fornøjeligt at komme vidt omkring.

17.649,00 kr.
13.716,64 kr.

Trek Verve+ 1 Lowstep DT elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 1 Lowstep DT

Den stærke motorkraft på Verve+ 1 Lowstep åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Og batteriets skrårørsplacering giver mere sporty køreegenskaber!

17.649,00 kr.
13.716,64 kr.

Trek Verve+ 1 Lowstep elcykel med Bosch motor - Penny Flake - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 1 Lowstep

Den stærke motorassistance på Verve+ 1 Lowstep åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere fornøjeligt at komme vidt omkring.

17.649,00 kr.
13.716,64 kr.

Trek Dual Sport Plus elcykel - Galactic Grey grå - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Dual Sport+ 2

Alle funktionerne og tilliden til Dual Sport med et elektrisk boost, der hjælper dig med at gøre mere. Dual Sport+ gør det nemt at transportere dagligvarer op ad bakke og tage på eventyr længere, end du troede var muligt.

17.599,00 kr.
13.999,00 kr.

Trek Dual Sport+ 2 - sport elcykel til dame - Hex Blue - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Dual Sport+ 2 Stagger

Let og sporty elcykel med motor i baghjulet, udvendige gear og skivebremser og samtidig lav vægt på kun 17,28 kg.

17.599,00 kr.
13.999,00 kr.

Trek FX+ 2 sporty elcykel - Satin Mulsanne Blue - Blå - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX+ 2

Al alsidigheden og tilliden fra FX med et elektrisk boost, der hjælper dig med at gøre mere og komme længere omkring. FX+ leveres også med køreklart tilbehør som en bagagebærer og skærme, der gør det nemmere at pendle og køre ærinder.

18.399,00 kr.
14.499,00 kr.

Trek FX+ 2 sporty elcykel til dame - lav vægt - Satin Mulsanne Blue - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX+ 2 Stagger

Al alsidigheden og tilliden fra FX med et elektrisk boost, der hjælper dig med at gøre mere og komme længere omkring. FX+ leveres også med køreklart tilbehør som en bagagebærer og skærme, der gør det nemmere at pendle og køre ærinder.

18.399,00 kr.
14.499,00 kr.

Trek Verve+ 2 Lowstep elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 2 Lowstep

Den stærke motorassistance på Verve+ 2 åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere fornøjeligt at komme vidt omkring.

20.649,00 kr.
14.683,48 kr.

Trek Verve+ 2 herre elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 2

Den stærke motorassistance på Verve+ 2 åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere fornøjeligt at komme vidt omkring.

20.849,00 kr.
14.825,70 kr.

Trek Verve+ 2 Stagger sporty elcykel - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 2 Stagger

Den stærke motorassistance på Verve+ 2 Stagger åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere fornøjeligt at komme vidt omkring.

20.849,00 kr.
14.825,70 kr.

Trek District+ 2 Lowstep elcykel med Bosch motor - Mulsanne Blue - Kibæk Cykler Tilbud

Trek District+ 2 Lowstep

District+ 2 Lowstep er en driftsikker og praktisk talt vedligeholdelsesfri el-citybike med en stærk Bosch Active Line Plus motor, der accelererer hurtigere, og har en lang række gennemtænkte detaljer, der gør en stor forskel, bl.a. indvendigt gear, dagkørelys og affjedret forgaffel og sadelpind. Desuden leveres den med alt det nødvendige udstyr til daglig brug.

21.649,00 kr.
16.724,35 kr.

Trek District+ 2 herre elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek District+ 2

District+ 2 er en driftsikker og praktisk talt vedligeholdelsesfri el-citybike med en stærk Bosch Active Line Plus motor, der accelererer hurtigere, og har en lang række gennemtænkte detaljer, der gør en stor forskel, bl.a. indvendigt gear, dagkørelys og affjedret forgaffel og sadelpind. Desuden leveres den med alt det nødvendige udstyr til daglig brug.

21.649,00 kr.
16.724,35 kr.

Trek Allant+ 5 Lowstep elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Allant+ 5 Lowstep

Allant+ 5 Lowstep med lav på-/afstigning er til daglig transport med et stærkt Bosch smart-motorsystem og forskellige batteristørrelser at vælge imellem til dit cykelbehov. Dens smartsystem kommunikerer fuldt integreret via cyklen med din mobiltelefon til registrering af cykeldata, navigation m.m. Det er det perfekte valg for dem, der gerne vil tilføre deres daglige tur lidt energi.

25.299,00 kr.
18.533,82 kr.

Trek Allant+ 5 Stagger kraftfuld elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Allant+ 5 Stagger

Allant+ 5 Stagger med lav overrørshøjde er til daglig transport med et stærkt Bosch smart-motorsystem og forskellige batteristørrelser at vælge imellem til dit cykelbehov. Dens smartsystem kommunikerer fuldt integreret via cyklen med din mobiltelefon til registrering af cykeldata, navigation m.m. Det er det perfekte valg for dem, der gerne vil tilføre deres daglige tur lidt energi.

25.299,00 kr.
18.533,82 kr.

Trek Allant+ 5 stærk elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Allant+ 5

Allant+ 5 er til daglig transport med et stærkt Bosch-motorsystem og har forskellige batteristørrelser at vælge imellem til dit cykelbehov. Dens smartsystem kommunikerer fuldt integreret via cyklen med din mobiltelefon til registrering af cykeldata, navigation m.m. Det er det perfekte valg for dem, der gerne vil tilføre deres daglige tur lidt energi.

25.299,00 kr.
18.533,82 kr.

Trek District+ 3 Lowstep elcykel med Bosch motor - Battleship Blue - Kibæk Cykler Tilbud

Trek District+ 3 Lowstep - 400 Wh

District+ 3 Lowstep er en driftsikker og let vedligeholdt el-citybike med Treks strømlinede og brugervenlige RIB-system med aftageligt, integreret batteri, gennemtænkte detaljer til daglig cykling uden stress og en Bosch-motor og -controller i høj kvalitet.

24.899,00 kr.
19.999,00 kr.

Trek Verve+ 3 herre elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 3

Med Verve+ 3 kan du komme længere omkring, få daglig transport overstået hurtigere og klare alle bakker nemmere. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere sjovere at komme vidt omkring.

26.899,00 kr.
20.174,25 kr.

Trek Verve+ 3 Lowstep elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 3 Lowstep

Med Verve+ 3 Lowstep kan du komme længere omkring, få daglig transport overstået hurtigere og klare alle bakker nemmere. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere sjovere at komme vidt omkring.

26.899,00 kr.
20.174,25 kr.

Trek Allant+ 6 Lowstep elcykel med stærk Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Allant+ 6 Lowstep

Allant+ 6 Lowstep med lav på-/afstigning er til daglig transport og til at cykle ud i det blå med et stærkt Bosch-motorsystem og forskellige batteristørrelser at vælge imellem til dit cykelbehov. Dens smartsystem kommunikerer fuldt integreret via cyklen med din mobiltelefon til registrering af cykeldata, navigation m.m. Det er det perfekte valg for dem, der gerne vil tilføre deres daglige tur lidt energi.

29.299,00 kr.
21.734,97 kr.

Trek Allant+ 6 sporty elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Allant+ 6

Allant+ 6 er til daglig transport og til at cykle ud i det blå med et stærkt Bosch-smartsystem og forskellige batteristørrelser at vælge imellem til dit cykelbehov. Dens smartsystem kommunikerer fuldt integreret via cyklen med din mobiltelefon til registrering af cykeldata, navigation m.m. Det er det perfekte valg for dem, der gerne vil tilføre deres daglige tur lidt energi.

29.299,00 kr.
21.734,97 kr.

Trek Allant+ 6 Stagger Tilbud

Trek Allant+ 6 Stagger

Allant+ 6 Stagger med lav overrørshøjde er til daglig transport og til at cykle ud i det blå med et stærkt Bosch-motorsystem og forskellige batteristørrelser at vælge imellem til dit cykelbehov. Dens smartsystem kommunikerer fuldt integreret via cyklen med din mobiltelefon til registrering af cykeldata, navigation m.m. Det er det perfekte valg for dem, der gerne vil tilføre deres daglige tur lidt energi.

29.299,00 kr.
21.734,97 kr.

Trek Verve+ 4 Lowstep luksus elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 4 Lowstep

Verve+ 4 Lowstep med lav på-/afstigning er både en fornøjelse at cykle på og robust bygget til daglig transport, fritidscykling og til at cykle ud i det blå. Du kan vælge mellem to forskellige langtrækkende batterier, den har en kraftig Bosch-motor, en intuitiv Kiox-controller og det smarte system fra Bosch til logning af cykelture og ruteplanlægning, foruden at den affjedrede forgaffel og sadelpind dæmper vibrationerne under kørslen.

28.499,00 kr.
22.954,98 kr.

Trek Verve+ 4 luksus elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 4

Verve+ 4 er både en fornøjelse at cykle på og robust bygget til daglig transport, fritidscykling og til at cykle ud i det blå. Du kan vælge mellem fire forskellige langtrækkende batterier, den har en kraftig Bosch-motor, en intuitiv Kiox-controller og det smarte system fra Bosch til logning af cykelture og ruteplanlægning, foruden at den affjedrede forgaffel og sadelpind dæmper vibrationer under kørslen.

28.499,00 kr.
22.954,98 kr.

Trek Allant+ 7 - sporty luksus elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Allant+ 7

Denne avancerede elcykel har et stærkt Bosch smart system, fuldt integreret batteri, affjedret forgaffel til ujævnhederne, gennemtænkte detaljer til daglig cykling og kvalitetskomponenter, der fungerer driftssikkert og holder i længden.

32.099,00 kr.
24.999,02 kr.

TREK Allant+ 7 Stagger Tilbud

TREK Allant+ 7 Stagger

32.099,00 kr.
24.999,02 kr.

Trek Verve+ 5 luksus herre elcykel - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 5

Verve+ 5 er bygget til at gøre hver tur til en fornøjelse. Den gør lang daglig transport og fornøjelsescykling til en leg, og den har masser af motorkraft til at træde op ad stejle bakker. Du kan vælge mellem to forskellige langtrækkende batterier, den har en kraftig Bosch-motor, en intuitiv-controller og det smarte system fra Bosch til logning af cykelture og ruteplanlægning, foruden at den affjedrede forgaffel og sadelpind dæmper vibrationerne under kørslen. Derudover opgraderede komponenter, hvor det betyder mest, og en Bosch BCM-tyverisikringsfunktion til øget sikkerhed, når du parkerer.

33.299,00 kr.
29.969,10 kr.

Trek Verve+ 5 Lowstep elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 5 Lowstep

Verve+5 Lowstep er bygget til at gøre hver tur til en fornøjelse. Den gør lang daglig transport og fornøjelsescykling til en leg, og den har masser af motorkraft til at træde op ad stejle bakker. Du kan vælge mellem fire forskellige langtrækkende batterier, den har en kraftig Bosch-motor, en intuitiv-controller og det smarte system fra Bosch til logning af cykelture og ruteplanlægning, foruden at den affjedrede forgaffel og sadelpind dæmper vibrationerne under kørslen. Derudover opgraderede komponenter, hvor det betyder mest, og en Bosch BCM-tyverisikringsfunktion til øget sikkerhed, når du parkerer.

33.299,00 kr.
29.969,10 kr.