0

Gode tilbud på masser af Trek cykler.

(65 produkter)

Find din nye Trek cykel i vores store Trek Fest. Trek Fest er navnet på vores store forårsudsalg hvor masser af Trek mountainbikes, elcykler og el-mountainbikes er sat ned i pris til uhørt lave priser. Find din favorit nu og spar masser af penge. Vi foreslår at du er hurtig for udsalget går  stærkt og mange modeller er med begrænset antal.

Sortér efter:
Trek Marlin 4 mountainbike - Matte Trek Black - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Marlin 4

Smart og stærk begynder moutnainbiek til skolecykel eller smart pendler cykel.

4.399,00 kr.
3.739,15 kr.

Trek FX 1 Disc, let og hurtig citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX 1 Disc

FX 1 Disc er en lækker og alsidig hybridcykel med masser af værdi for pengene. Den er bygget op omkring et let aluminiumsstel med pålidelige dele som solide hjul og skivebremser med masser af bremsekraft i al slags vejr. Den passer perfekt til mange forskellige formål fra fritidscykling og motion til den daglige transport.

4.799,00 kr.
3.999,00 kr.

Trek FX 1 Stagger Disc - let og sporty citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX 1 Stagger Disc

FX 1 Stagger Disc er en lækker hybridcykel med masser af værdi for pengene. Det lette aluminiumsstel med lav indstigning gør det nemt at komme af og på, og cyklen er udstyret med robuste og driftssikre dele, som stærke hjul og skivebremser til al slags vejr. Den er perfekt til mange forskellige formål fra hyggeture til motion og daglig transport.

4.799,00 kr.
3.999,00 kr.

Trek Marlin 5 - Lithium Grey - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Marlin 5

4.799,00 kr.
4.079,15 kr.

Trek FX 2 Disc Stagger - let og hurtig citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX 2 Disc Stagger

FX 2 Disc Stagger er en flot og alsidig hybridcykel til træningsture, indkøb og den daglige transport. Der er uendelige muligheder for at sætte ekstraudstyr på cyklen, men skivebremserne på denne model gør hele forskellen, fordi den bremser virkelig godt under alle vejrforhold.

5.599,00 kr.
4.699,00 kr.

Trek Verve 1 Equipped Lowstep citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve 1 Equipped Lowstep

Et let aluminiumsstel med Lowstep-geometri, komfortorienteret design og en omfattende udstyrspakke gør denne cykel til at fantastisk valg for enhver, som vil have mere fornøjelse ud af cykelturene i fritiden.

5.599,00 kr.
4.699,00 kr.

Trek Verve 1 Equipped citybike og hybridcykel - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve 1 Equipped

Et let aluminiumsstel, komfortorienteret design og en omfattende udstyrspakke gør denne cykel til et fantastisk valg for enhver, som vil have mere fornøjelse ud af cykelturene i fritiden.

5.599,00 kr.
4.699,00 kr.

Trek FX 2 Disc let og sporty cykel - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX 2 Disc

FX 2 Disc er den alsidige hybridcykel med kvalitetskomponenter til træningsture, indkøb og pendling. Der er uendelige muligheder for at sætte ekstraudstyr på cyklen, men skivebremserne på denne model gør hele forskellen, fordi den bremser virkelig godt under alle vejrforhold.

5.599,00 kr.
4.699,00 kr.

Trek District 1 Equipped herrecykel til byen - Kibæk Cykler Tilbud

Trek District 1 Equipped

Driftsikker, sjov at cykle på og let vedligeholdt. Det indvendige gear har desuden en navdynamo med strøm til lygterne! Plus en affjedret forgaffel til at dæmpe vibrationer/stødpåvirkninger på ujævne veje og stærke rullebremser med solid og sikker bremsekraft.

6.799,00 kr.
5.699,00 kr.

Trek District 1 Equipped Lowstep damecykel til byen - Kibæk Cykler Tilbud

Trek District 1 Equipped Lowstep

Driftsikker, sjov at cykle på og let vedligeholdt. Det indvendige gear har desuden en navdynamo med strøm til lygterne! Plus en affjedret forgaffel til at dæmpe vibrationer/stødpåvirkninger på ujævne veje og stærke rullebremser med solid og sikker bremsekraft.

6.799,00 kr.
5.699,00 kr.

Trek FX 2 Disc Equipped - sporty citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX 2 Disc Equipped

FX 2 Disc Equipped er en hybridcykel til at cykle stort set overalt, med kvalitetskomponenter til motionscykling, indkøb eller daglig transport. Desuden leveres den med en bagagebærer bagpå, skærme og lygter, så du straks kan komme ud at cykle.

7.199,00 kr.
6.099,00 kr.

Trek FX 2 Disc Equipped Stagger - let og sporty citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX 2 Disc Equipped Stagger

FX 2 Disc Equipped Stagger er en elegant og alsidig hybridcykel til træningsture, indkøb og daglig transport. Desuden leveres den med en bagagebærer bagpå, skærme og lygter, så du straks kan komme ud at cykle.

7.199,00 kr.
6.099,00 kr.

Trek District 2 Equipped herrecykel til byen - Kibæk Cykler Tilbud

Trek District 2 Equipped

District 2 Equipped er bygget til komfort og nem cykling. Denne praktisk talt vedligeholdelsesfri cykel er sjov, driftsikker og udstyret med tilbehør til daglig cykling og transport, bl.a. en affjedret Forklight 3.0 forgaffel, bagagebærer bagest, skærme og brede, stabile dæk.

7.599,00 kr.
6.399,00 kr.

Trek District 2 Equipped Lowstep damecykel til byen - Kibæk Cykler Tilbud

Trek District 2 Equipped Lowstep

District 2 Equipped er bygget til komfort og nem cykling. Denne praktisk talt vedligeholdelsesfri cykel er sjov, driftsikker og udstyret med tilbehør til daglig cykling og transport, bl.a. en affjedret Forklight 3.0 forgaffel, bagagebærer bagest, skærme og brede, stabile dæk.

7.599,00 kr.
6.399,00 kr.

Dual Sport 2 Equipped Stagger Gen 5 hybrid citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Dual Sport 2 Equipped Stagger Gen 5

Dual Sport 2-udstyret Stagger er en terrængående hybridcykel, der er bygget til eventyr på eller uden for vejen og leveres med masser af køreklart tilbehør. Uanset om du vil udforske grusstier eller pendle til arbejde, giver denne cykel dig mulighed for og pålidelighed til at gøre det.

7.999,00 kr.
6.799,00 kr.

Trek Dual Sport 2 Equipped Gen 5 hybrid citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Dual Sport 2 Equipped Gen 5

Dual Sport 2 Equipped er en terrængående hybridcykel, der er bygget til eventyr på eller uden for vejen og leveres med masser af køreklart tilbehør. Uanset om du vil udforske grusveje eller pendle til arbejde, giver denne cykel dig mulighed for og tillid til at gøre det.

7.999,00 kr.
6.799,00 kr.

Trek FX 3 Disc - let og hurtig citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX 3 Disc

FX 3 Disc er let og hurtig til den daglige transport, som fitnesscykel til motion eller til fornøjelsesture i lokalområdet. Noget af det bedste ved denne cykel er opgraderingen til det enkel og effektive 1x10 gear.

8.799,00 kr.
7.399,00 kr.

Trek FX 3 Disc Stagger - hurtig og let citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX 3 Disc Stagger

FX 3 Disc Stagger er en hurtig og alsidig fitnesscykel, som er perfekt til den daglige transport, motion eller fornøjelsesture. Den er en genial hverdagscykel, der skiller sig ud fra mængden med sin opgraderede 1x10 geargruppe og komfortdetaljer, som føles fantastisk på længere ture.

8.799,00 kr.
7.399,00 kr.

Trek FX 3 Disc Equipped - let og sporty citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX 3 Disc Equipped

FX 3 Disc Equipped er det oplagte valg til at komme omkring i byen eller få motion. Den er behagelig, hurtig og udstyret med et ukompliceret og effektivt 1x10 gearsystem. Den leveres med stort set alt tilbehør bortset fra en hjelm, så du kan roligt regne med denne cykel til alle former for aktiviteter.

9.599,00 kr.
8.099,00 kr.

Trek FX 3 Disc Equipped Stagger - let og sporty citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX 3 Disc Equipped Stagger

FX 3 Disc Equipped Stagger er det oplagte valg til at komme omkring i byen eller få motion. Den er behagelig, hurtig og udstyret med et ukompliceret og effektivt 1x gearsystem. Den leveres med stort set alt tilbehør bortset fra en hjelm, så du kan roligt regne med denne cykel til alle former for aktiviteter.

9.599,00 kr.
8.099,00 kr.

Trek District 3 Equipped Stagger - praktisk og letkørt citybike - Kibæk Cykler Tilbud

Trek District 3 Equipped Stagger

District 3 Stagger Equipped er en flot bycykel, der er super sjov at cykle rundt på i byen. Den er i et strømlinet, elegant design, har lydsvagt Gates-remtræk, og med det medfølgende tilbehør er den sjov og nem at komme ud at cykle på.

11.199,00 kr.
9.499,00 kr.

Trek Verve+ 1 herre elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 1

Den stærke motorassistance på Verve+ 1 åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere fornøjeligt at komme vidt omkring.

17.649,00 kr.
13.716,64 kr.

Trek Verve+ 1 Lowstep DT elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 1 Lowstep DT

Den stærke motorkraft på Verve+ 1 Lowstep åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Og batteriets skrårørsplacering giver mere sporty køreegenskaber!

17.649,00 kr.
13.716,64 kr.

Trek Verve+ 1 Lowstep elcykel med Bosch motor - Penny Flake - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 1 Lowstep

Den stærke motorassistance på Verve+ 1 Lowstep åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere fornøjeligt at komme vidt omkring.

17.649,00 kr.
13.716,64 kr.

Trek Dual Sport Plus elcykel - Galactic Grey grå - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Dual Sport+ 2

Alle funktionerne og tilliden til Dual Sport med et elektrisk boost, der hjælper dig med at gøre mere. Dual Sport+ gør det nemt at transportere dagligvarer op ad bakke og tage på eventyr længere, end du troede var muligt.

17.599,00 kr.
13.999,00 kr.

Trek Dual Sport+ 2 - sport elcykel til dame - Hex Blue - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Dual Sport+ 2 Stagger

Let og sporty elcykel med motor i baghjulet, udvendige gear og skivebremser og samtidig lav vægt på kun 17,28 kg.

17.599,00 kr.
13.999,00 kr.

Trek FX+ 2 sporty elcykel - Satin Mulsanne Blue - Blå - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX+ 2

Al alsidigheden og tilliden fra FX med et elektrisk boost, der hjælper dig med at gøre mere og komme længere omkring. FX+ leveres også med køreklart tilbehør som en bagagebærer og skærme, der gør det nemmere at pendle og køre ærinder.

18.399,00 kr.
14.499,00 kr.

Trek FX+ 2 sporty elcykel til dame - lav vægt - Satin Mulsanne Blue - Kibæk Cykler Tilbud

Trek FX+ 2 Stagger

Al alsidigheden og tilliden fra FX med et elektrisk boost, der hjælper dig med at gøre mere og komme længere omkring. FX+ leveres også med køreklart tilbehør som en bagagebærer og skærme, der gør det nemmere at pendle og køre ærinder.

18.399,00 kr.
14.499,00 kr.

Trek Verve+ 2 Lowstep elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 2 Lowstep

Den stærke motorassistance på Verve+ 2 åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere fornøjeligt at komme vidt omkring.

20.649,00 kr.
14.683,48 kr.

Trek Verve+ 2 herre elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 2

Den stærke motorassistance på Verve+ 2 åbner for en verden af nye muligheder. Du kan komme længere omkring, overstå din daglige transport hurtigere og forcere alle bakker. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere fornøjeligt at komme vidt omkring.

20.849,00 kr.
14.825,70 kr.