0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 349 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Gazelle Medeo T10 HMB - Ivory White

Elcykel med en stærk Bosch Performance Line motor hvor du får stærk og naturlig motorkraft, du altid kan regne med, og med et drejningsmoment på 65 Nm kan du cykle overalt.

24.999,00 kr.

Detaljer om produktet

Gazelle Medeo T10 er en sporty elcykel med Bosch Performance Line centermotor, udvendige gear, intube batteri i skrårøretog hydrauliske skivebremser. Cyklen tilbyder dig en sporty, let fremlænet kørestilling til effektiv cykling. perfekt til de længere ture og turen til og fra arbejde.

Bosch Performance Line motoren trækker med hele 65 Nm. Det betyder du har motorkraft til både bakker og modvind, og du kan komme frem uden sved på panden hvis du ønsker det.

Cyklen leveres med 500 Wh batteri i skrårøret.

 

Beregn cyklens rækkevidde

 

Gazelle Medeo T10 er komplet udstyret og køreklar. Du får en cykel med gode cykellygter foran og bagpå, en god sikkerhedslås og et bagagebærer som er forberedt til MIK cykelkurve og tasker.

Cyklen er bygget på aluminiumsstel, med affjedret forgaffel og justerbar frempind så du nemt får den kørestilling du ønsker. Derudover har cyklen 10 udvendige Shimano gear og hydrauliske skivebremser.

Størrelse 50 cm passer til 165 - 178 cm.
Størrelse 55 cm passer til 173 - 185 cm.



Mærke Gazelle
Farve Hvid
Gear 10 Shimano Deore
Batteri 500 Wh
Køn Dame Unisex
Motor Bosch Performance Line - 65 Nm
Display Bosch Intuvia center display
Bremser Skivebremse
Placering af batteri Integreret i stellet
Stel Aluminium
Rem eller kæde Kæde

Relaterede produkter

Abus Urban-I 3.0 cykelhjelm - Polar White

Urban-I 3.0 er en god cykelhjelm med mange praktiske funktioner som magnetisk hagespænde og indbygget baglygte. En af vores mest populære hjelme.

Vejl. pris: 759,00 kr.

699,00 kr.

Basil Cento Tech Fiber cykelkurv med MIK

Solid og rummelig cykelkurv til MIK og indbygget LED lys.

899,00 kr.

Trek Verve+ 4 Lowstep luksus elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 4 Lowstep

Verve+ 4 Lowstep med lav på-/afstigning er både en fornøjelse at cykle på og robust bygget til daglig transport, fritidscykling og til at cykle ud i det blå. Du kan vælge mellem to forskellige langtrækkende batterier, den har en kraftig Bosch-motor, en intuitiv Kiox-controller og det smarte system fra Bosch til logning af cykelture og ruteplanlægning, foruden at den affjedrede forgaffel og sadelpind dæmper vibrationerne under kørslen.

28.499,00 kr.
22.954,98 kr.