Kategorier

Bluegrass Body Amour Tuatara B&S D30 rygskjold

0 anmeldelser  0 anmeldelser  |  
Fabrikant: Bluegrass
Varenummer: 3PROP21
Lagerstatus:
På lager
Fra Kr. 1.599,00
*

Beskrivelse

Body Armour Tuatara B&S D30 er en skjoldtrøje til mountainbikere på MTB.

D30 teknologien giver dig mulighed for at kombinere maksimal beskyttelse, bedste komfort og friheden til at bevæge dig frit. Samtidig er lite modellen extrem let og åndbar så du kan cykle langt og komfortabelt. Rygskjoldet egner sig især til Enduro kørsel.

D30 teknologien i skjoldet fungerer et blødt og smidigt materiale som følger kroppens naturlige kurver. Ved slag og stød ved styrt bliver det påvirkede område øjeblikkeligt hårdt, så stødet og trykket fordeles og du undgår skader på ryggen. Denne blød til hård funktion giver muligheden for at inkludere rygskjoldets beskyttende funktioner og sikkerhed og samtidig have det bedste niveau af komfort og bevægelsesfrihed når du cykler.

Skjoldene holdes på plads med indbyggede silicium gribere som holder vesten på plads når du bevæger dig. Vesten er lavet i et elastisk og åndbart stofmateriale så du undgår ekstrem ophedning under skjoldet.

Tuatara B&S trøjen har udover indbygget rygskjold også et skjold på skuldrene og brystskjold så hele din krop er maksimalt beskyttet.

Trøjen har gennemgående lynlås så den er nem at tage på og af.

Model
Varemærke Bluegrass
Design
Størrelse M
Farve

Anmeldelser (0)

 

Skriv en anmeldelse

 

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig           God