0

Gør din mountainbike forårsklar

(17 produkter)

Forårsklargøringen handler i høj grad om rengøring og vedligeholdelse. Efter en lang vinter har din mountainbike sandsynligvis været udsat for lidt af hver med saltede veje, regn og slud. Det kan du heldigvis nemt få styr på. Find det du lige står og mangler når din mountainbike skal gøres forårsklar. Bestil nu og få hurtig levering. Vi pakker og sender alle ordre samme dag i hele butikkens åbningstid.

Ring nu Send e-mail

Sortér efter:

Bontrager TLR Sealant tubeless lappevæske

Sealant til tubeless opsætninger

49,00 kr.

Morgan Blue kædeholder til thru axle

Til rengøring og transport af cykel.

69,00 kr.

Muc-Off Claw børste til kæde og tandhjul

Rengør nemt kæde og tandhjul.

Vejl. pris: 109,00 kr.

79,00 kr.

Bontrager kædeolie - 118 ml

79,00 kr.

Muc-Off Bike Nano Tech Cleaner cykelvaskemiddel - 1000 ml

Det bedste vaskemiddel til cykler!

Vejl. pris: 149,00 kr.

89,00 kr.

Muc-Off vaskebørste til dæk og kassette

Stiv børste til vask af dæksider og kassette.

Vejl. pris: 109,00 kr.

99,00 kr.

Muc-Off Soft Washing Brush - blød børste til cykelvask

God vaskebørste med bløde hår. Super til cykelvasken.

Vejl. pris: 139,00 kr.

99,00 kr.

Orange Seal Regular Tubeless væske - 118 ml

Den bedste tubeless væske

99,00 kr.

Muc-Off Dry lube C3 Ceramic - 120 ml

Ekstra stærk tør olie til cykelkæder.

Vejl. pris: 199,00 kr.

149,00 kr.

Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner affedter til kæde - 500 ml

Den letteste vej til en ren kæde!

Vejl. pris: 169,00 kr.

149,00 kr.

Bontrager XR4 Team Issue TLR foldedæk 29x2,40

Fantastisk trækkraft og styring på løse, stenfyldte underlag, i vådt eller tørt føre.

339,00 kr.

Bontrager XR2 Team Issue TLR foldedæk 27,5x2,20

Foldedæk til løst, hårdtpakket og fast underlag.

339,00 kr.

Bontrager XR3 Team Issue TLR foldedæk 29x2,40

Trail dækket til alle forhold. Stabil til hverdagens cykling, let og hurtig i konkurrencer.

339,00 kr.

Bontrager XR2 Team Issue TLR foldedæk 29x2,20

339,00 kr.

Bontrager XR4 Team Issue TLR foldedæk 27,5x2,40

339,00 kr.

Bontrager XR3 Team Issue TLR foldedæk 29x2,20

399,00 kr.

Bontrager Dual Charger fodpumpe

Bontrager Dual Charger pumpen er en genial designet gulvpumpe, som både klarer store mountainbike dæk og smalle racer dæk som skal have højt dæktryk.

499,00 kr.

Tjekliste: Gør din mountainbike forårsklar


Ring nu Send e-mail

Når du gør din mountainbike forårsklar, er det ofte en fordel at starte med at få den vasket. Affedt kæden med en degreaser og vask cyklen med en cykelsæbe.

At blive klar til forår og sommer er ikke nødvendigvis så stor en opgave, som det måske lige lyder til. En stor del af klargøringen er klaret, når du er i mål med at vaske din mountainbike.

Find et sted, hvor sæbevandet nemt kan løbe til et afløb. Herfra skal din cykel sæbes godt ind. Brug gerne en sæbe, der er lavet til cykler. Skyl din mountainbike ren og tør den af. En god cykelvask er vigtig om foråret for blandt andet at fjerne rester af salt fra vintervejene.

 

Smør kæden på din mountainbike

En smurt og stærk kæden er altafgørende for en god cykeloplevelse på din mountainbike. Derfor skal du naturligvis også forbi den i din klargøring til foråret og sommeren.

Start med at få tørret kæden god af. Du kan med fordel dreje baghjulet baglæns, men du lader kæden kører gennem en klud. Når du har tørt kæden, skal der ny kædeolie på. Der findes flere typer olier til din mountainbike. Er du i tvivl, står vi klar til at hjælpe i butikken. Eller ring til os på 97 19 11 80.

Kæden skal smøres med en god kædeolie og cyklens andre bevægelige dele skal smøres med en multiolie. Pas på ikke at svine med olie og olierester på bremserne.

 

Sikkerhed på mountainbike

Et lille sikkerhedstjek bør også stå på din tjekliste for mountainbiken. Med sikkerhedstjek mener vi dæk, lys, bremser og gear. Hvis du er i tvivl om, hvad der skal tjekkes, kan du også altid få os til at kigge på den på værkstedet.

Kig dine dæk godt efter for skader inden du pumper dem. Er dækkene slidt eller kan de holde endnu en sommer? Kører du tubeless skal du måske have nyt lappevæske i. Nu kan du pumpe cyklen. På dæksiderne står dækkets anbefalede dæktryk i bar eller PSI. 

Kontroller herefter cyklens gear og bremser. Gearene skal skifte let og præcist. Hvis ikke kan det skyldes en slidt kæde eller trætte kabler. Bremserne skal stoppe cyklen hurtigt og effektivt. Kig bremseskiver og bremseklodser godt efter for slid. At tjekke gear og bremser kan kræve hjælpe fra din lokale cykelmekaniker.

Tjek trykket i din forgaffel og bagdæmper (hvis du har luftaffjedring). Hvornår har din affjedrede forgaffel sidst fået service? De fleste mærker anbefaler et årligt service så du sikrer fuld funktionalitet og undgår dyre skader på udstyret.

 

Slip for besværet

Lad os lave en forårsklargøring af din mountainbike. Så slipper du for besværet og sorte fingre. Vi går cyklen grundigt igennem og får den til at spille. Bestil tid på værkstedet på telefon 97191180 eller book en afhentning her. Så henter vi din cykel og laver en grundig forårsklargøring.