0

Gør din cykel klar til foråret

(0 produkter)

En pumpet og smurt cykel kører bare bedst. Vi har samlet alt, hvad du behøver for at gøre cyklen klar til foråret og sommeren. Vi står klar på værkstedet til at hjælpe dig og laver gerne en forårsklargøring eller et grundigt service på din cykel. Alle cykler er velkomne.

Book tid til service nu

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail

Du kan også selv vaske, smøre og pumpe din cykel. Så den er klar når du vil cykle.

Når du gør din cykel forårsklar, er det ofte en fordel at starte med at få den vasket. Affedt kæden med en degreaser og vask cyklen med en cykelsæbe. Herefter kan du tørre den og smøre den. Kæden skal smøres med en god kædeolie og cyklens andre bevægelige dele skal smøres med en multiolie.

Kig dine dæk godt efter for sten og skader, inden du pumper dem. Er dækket slidt, eller kan det holde endnu en sommer? Nu kan du pumpe cyklen. På dæksiderne står dækkets anbefalede dæktryk i bar eller PSI. 

Kontroller herefter cyklens gear, bremser og lys. Gearene skal skifte let og præcist. Bremserne skal stoppe cyklen hurtigt og effektivt og må samtidig ikke slæbe. Lyser lygterne klart og tydeligt? Cykellygter skal være synlige på 300 meters afstand.

Slip for besværet

Lad os lave en forårsklargøring af din cykel. Så slipper du for besværet og sorte fingre. Bestil tid på værkstedet på telefon 97191180 eller book en afhentning her. Så henter vi din cykel og laver en grundig forårsklargøring.