Kategorier

Kædeolie

Find din kædeolie her. Alle produkter her på siden findes også i vores butik. Det betyder at du altid er sikker på hurtig levering. Ønsker du ekstra vejledning om vedligehold af din cykelkæde, så kom til os i butikken. Vi hjælper dig med den rigtige kædeolie.

Voks og dry lube

Voksbaserede kædeolier er blevet meget populærer til smørring af cykelkæder fordi oien tørre op og efterlader en tør smørefilm mellem kæde og tandhjul. Den tørre overflade samler mindre skidt, så din cykels kæde altid forbliver pæn og blank.

Kædevoks kendes også som dry lube og er især velegnet i perioder med tørt vejr.

Olie og wet lube

Ligesom der findes dry lube findes der også wet lube. En wet lube er en tykkere kædeolie med en bedre holdbarhed, som ikke vaskes så hurtigt af kæden hvis du cykler i regnvejr og våde forhold. Wet luben påføres kæden i små doser og kræver lidt oftere rengørring end en dry lube.

Cykelolie

Cykelolie er ofte forvekslet med kædeolie. Har du ikke andet, kan en cykelolie også bruges til kædesmørring, men vi foretrækker en kædeolie til cykelkæden. Cykelolie er for os en tynd olie som kan bruges til smørring af kabler og andre bevægelige dele på cyklen som bremsegreb, forskiftere og bagskiftere.

Låseolie

Din cykellås skal også smørres. Her bør du bruge en rigtig låseolie som er meget tynd og ikke klistrer. SÅ sikrer du at din lås virker som den skal, både sommer og vinter.

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev