Kategorier

Trek X-Caliber 8 Gravel - 21,5''

Fabrikant: Trek
Varenummer: 565599
Lagerstatus:
På lager
Kr. 6.999,00

Dette produkt skal købes i butikken

Beskrivelse

Trek X-Caliber 8

Treks X-Caliber mountainbikes er ægte hardtail mountainbikes til skoven og stierne til dig som ønsker en velkørende cykel med smarte detaljer, let aluminiumsstel og stærke hjul. X-Caliber cyklerne er bygget så de kan klare en tur i skoven, uanset om du er nybegynder eller let øvet mountainbiker får en X-Caliber dig godt igennem terrænet og giver dig en fantastisk oplevelse. Alle X-Caliber cykler kommer med dobbelt kranksæt og super stærke og stive Boost hjul så du har udstyr og gear til fast underlag med høj fart og tekniske passager på sporet og du har et hurtigt og effektivt gearskifte hver gang.

Se mere

 

Denne X-Caliber 8 har 20 Shimano Deore XT gear og Shadow bagskifter, Shimano MT200 hydrauliske skivebremser og Rock Shox 30 Silver Solo Air luftaffjedret forgaffel med lock out. Derudover er cyklen udstyret med Bontrager kvalitetsprodukter som Arvada sadel og XR Trail Comp håndtag med skruebespænding.

Cyklen kan også monteres med skærme, lås og støttefod hvis den skal bruges til daglig transport til og fra skole eller arbejde

Prøve denne X-Caliber 8 i dag, og husk at når du køber cykel hos Kibæk Cykler sørger vi altid for opmåling, korrekt valg af størrelse og indstilling af cyklen, så du får en cykel som passer præcist til dig, og vi har altid en smart og pæn løsning til montering af ekstra udstyr.

Model
Varemærke Trek
Stel Alpha Gold series aluminium
Type Hardtail cross-country /XC mountaibike
Udstyr
Gear 20 Shimano Deore / XT mix
Hjul 29 tommer Bontrager Kovee - tubeless ready aluhjul
Bremser Shimano MT200 hydrauliske skivebremser
Forgaffel RockShox 30 Silver, Solo Air - luftaffjedret forgaffel med lockout
Design
Størrelse 21,5 tommer / 186 - 196 cm
Farve Gravel - grå