Kategorier

Muc-Off Dry Lube kædeolie - 120 ml

Fabrikant: Muc-Off
Varenummer: 966
Lagerstatus:
På lager
Kr. 99,00

Beskrivelse

120 ml Muc-Off Dry Lube kædevoks

Er du træt af en beskidt cykel hvor olie og skidt fra kæden hænger på stel og baghjul? Gør cykel og kæde grundigt ren en gang for alle og påfør et tyndt lag Dry Lube. Dry Lube er et voksbaseret smøremidel med teflon som skal have tid til at tørre op. Når smørrefilmen er tør, samler kæden ikke skidt og din cykel fremstår rengjort længere.

Vokssmørring til tørre forhold

At bruge voks baserede smørremidler til cyklen har mange fordele. Det sviner ikke resten af cyklen og kæde og tandhjul bliver ikke sort som hvis du brugte almindelig kædeolie.
Når din kæde er velsmurt, er der mindre friktion imellem kæde og tandhjul. Det betyder at cyklen kører lettere og kæde og tandhjul slides mindre. Samtidig er kædetrækket lydløst så du kan nyde en cykeltur uden larm fra cyklen.

Kædevoksen er beregnet til tørre vejrforhold.

Olie til mountainbike og racercykel

Muc-Off Dry Lube kan bruges på alle cykler. Har du en lækker mountainbike eller racer som skal se lækker og ren ud, er Dry Lube vokssmørring det rigtige valg for dig. Med voks undgår du også olierester på bremseskiverne hvis du kører skivebremser og dermed også hylende bremser.

Tænk på miljøet når du cykler

Muc-Off Dry Lube flasken indeholder 120 ml vokssmørring som er biologisk nedbrydeligt. Det vil sige at selv om du cykler en tur i regnvejr hvor en del af voksen vasken ud, vil det ikke skade miljøet som en traditionel kædeolie vil gøre.

Fra tid til anden skal de gamle voksrester vaskes af kæde og tandhjul så du får mest muligt ud af din smørring og cyklen køre så let som muligt.

Prøv Muc-Off Dry Lube allerede i dag.

Model
Varemærke Muc-Off
Design
Størrelse 120 ml