0

Vælg BBB bremseklodser til skivebremser

BBB bremseklodser til skivebremser er bremseklodser i høj kvalitet. Bremseklodserne er inddelt i 4 typer med forskellige egenskaber så du kan få bremseklodser som passer til din cykel, dit terræn og dit kørselsmønster. Det betyder at du altid trykt kan cykle afsted og føle dig tryk for du har bremseevnen så du altid kan stoppe.

De 4 typer bremseklodser hedder DiscStop, DiscStop HP, DiscStop HP Sintered og DiscStop E-bike.

DiscStopBBB DiscStop bremseklodser

DiscStop bremseklodser er bremseklodser med en organisk bremsebelægning. Det er de billigste BBB bremseklodser og er lavet til citybikes, mountainbikes og trekkingcykler. Bremseklodserne har en god holdbarhed, hylder ikke og er bedst i fladt terræn og under tørre forhold. 

Du kan genkende BBB DiscStop bremseklodserne på den lyseblå farve på bremseklodsernes bagplade. 

Køb BBB bremseklodser

 

DiscStop HPBBB DiscStop HP bremseklodser

DiscStop HP bremseklodser er high end bremseklodser til dig som cykler meget, især på mountainbike. HP står for high performance og det er netop hvad du får med DiscStop HP bremseklodser: den bedste bremseevne under tørre forhold.

Bremseklodserne har en afrundet kant i bunden som gør dem lettere at montere på cyklen.

Du kan genkende BBB DiscStop HP bremseklodserne på den mørkeblå farve på bremseklodsernes bagplade.

Køb BBB bremseklodser

 

DiscStop HP SinteredBBB DiscStop HP Sintered bremseklodser

DiscStop HP Sintered bremseklodser er bremseklodser med en hårdere bremsebelægning. Det giver bremseklodserne en bedre bremseevne under våde forhold og samtidig en længere holdbarhed. Samtidig er bremsekldsernes bagplade lavet af kobber som tåler og håndtere varmen som udvikles når du bremser. DiscStop HP Sintered bremseklodserne er til dig som cykler i al slags vejr og kommer på spor og lange nedkørsler hvor der skal bremses meget.

Du kan genkende BBB DiscStop HP bremseklodserne på den kobberfarvede bagplade på bremseklodserne.

Køb BBB bremseklodser

 

DiscStop E-BikeBBB DiscStop E-Bike bremseklodser

DiscStop E-Bike er bremseklodser udviklet til elcykler. Bremseklodser til elcykler skal kunne bremse en tungere cykel og ofte fra højere fart. Derfor er BBB DiscStop E-Bike bremseklodserne lavet med organisk bremsebelægning designet til elcykler og speed pedelecs.

Du kan genkende BBB DiscStop HP bremseklodserne på den grønne farve på bremseklodsernes bagplade.

Køb BBB bremseklodser

 

  

Find dine nye bremseklodser

 

Vi har altid et stort udvalg af bremseklodser på lager i butikken så vi hurtigt kan hjælpe dig tilbage på cyklen. Vi pakker og afsender bremseklodser og andre bestilte vare samme dag i hele butikkens åbningstid så du altid får hurtig levering og kan komme hurtigt på cyklen igen.