0

Derfor skal du vælge AW3 dæk

Bontragers nye AW3 dæk med Hard-Case og Hard-Case Lite punkteringsbeskyttelse er til dig, som elsker at cykle - og hader at punktere. Få flere cykeloplevelser og færre punkteringer - vælg AW3 dæk til din racercykel.

AW3 dækkene findes med forskellige punkteringsbeskyttelser til forskellige forhold. Du kan vælge mellem Hard-Case og Hard-Case Lite:

Vælg Hard-Case Lite

Vælg Hard-Case Lite, hvis du vil have det bedste allround dæk med god komfort, fornuftig lav rullemodstand og god føling med vejen. Perfekt til lange soloture, træningsture og med klubben, hvor der en gang i mellem skal køres stærkt.

FIND AW3 HARD-CASE LITE
Vælg Hard-Case

Vælg Hard-Case, hvis du bruger din racercykel som pendlercykel eller kører på blandet underlag med både asfalt, cykelsier og grus. Hard-Case er en ekstra punkteringsbeskyttelse, som både består af et kraftigt aramid-indlæg under slidbanen og et stærkt, smidigt nylonbælte fra kant til kant i dækket, som beskytter mod snitskader.

FIND AW3 HARD-CASE

 

Spørgsmål og svar om dæk

Hvad betyder AW?

AW står for All Weather.

Hvilke cykler passer AW3 dæk til?

AW3 er Bontragers mest solgte dæk til racercykler.

Hvad er nyt ved Bontragers nye AW3 dæk?

De nye AW3 dæk er en gennemført genopfindelse med en forbedret punkteringsbeskyttelse på 78% (i forhold til de tidligere AW3 dæk) og større slidstyrke.

Er der forskellige slags punkteringsbeskyttelse i de nye AW3 dæk?

Ja, de nye AW3 dæk findes i både Hard-Case og Hard-Case Lite versioner.

Hard-Case Lite dækket har et aramid-indlæg under slidbanen, som beskytter mod punkteringer. Hard-Case dækket har både et aramid-indlæg under slidbanen og samtidig et stærkt og smidigt nylonlag fra kant til kant, som beskytter mod snitskader.

Er AW3 dækkets gummi specielt?

Bontrager har udviklet sin egen TR-Endure gummiblanding til god føling med vejen og sikkert vejgreb kombineret med høj slidstyrke.

Hvilke størrelser kan jeg få AW3 dæk i?

AW3 dækkene laves i alle de almindelige og nye størrelser til racercykler og gravel bikes:
25, 28, 32 og 38 mm dækbredder.

Hvor højt dæktryk anbefales i AW3 dæk?

Vi anbefaler højest 125 PSI / 8,5 bar som maksimalt dæktryk, men cyklen ruller bedre, og du har større komfort ved et lidt lavere dæktryk.

Hvad vejer de nye AW3 dæk?

AW3 Hard-Case: 700x25 - 315 g, 700x28 - 370 g, 700x32 - 415 g, 700x38 - 505 g

AW3 Hard-Case Lite: 700x25 - 260 g, 700x28 - 300 g, 700x32 - 335 g, 700x38 - 450 g

Hvor mange TPI (Threads Per Inch) er der i de nye AW3 dæk?

Alle de nye AW3 dæk er lavet på 60 TPI dækkasse.

Kan det nye AW3 laves tubeless?

Nej, dækket er ikke lavet i en tubeless version.

Hvad gør AW3 bedre end andre dæk?

AW3 dækkene er de bedste dæk i klassen i forholdhold til punkteringer, testet i mod blandt andet Continental Gatorskin dæk. Testen er lavet af Wheel Energy i Finland.

Hvordan er AW3 dæk testet?

Wheel Energy i Finland har testet AW3 dækket i sammmenligning med Continental Gatorskin og Specialized All Condition Armadillo Elite. De har lavet en punkteringstest ud fra følgende kriterier, som det nye AW3 dæk har vundet:
Kraft til punktering (kg) slidbanetest udført med 2,0 mm stump stift 1,0 mm/s, indendørs ved 25,1 °C på en 16 mm fælg med ny 108 g butylslange pumpet til 7,6 bar. N=4, 1 outlier fjernet fra hvert datasæt” (Trek Bikes, trekbikes.com).Vil du vide mere om de nye AW3 dæk?

Vi er altid klar med gode råd og vejledning, så du får de bedste cykeloplevelser på raceren. Ring til os på 9719 1180, send os en e-mail på info@kibaek-cykler.dk eller skriv til os på Facebook.