0

Mød TREK

De bedste cykler på landevejen og i skoven

Trek er navnet på verdens bedste cykler på landevejen og i skoven. Det populære brand dækker over et kæmpe cykelprogram med cykler for enhver smag, økonomi og behov. Programmet er inddelt i flere markedsledende cykelserier med hver deres speciale, så du kan fokusere på, hvad der er vigtigst for dig og vælge den cykel, som passer til dit behov.

Der er cykler til både kvinder og mænd. Trek råder bl.a. over et af verdens største cykelprogram specielttilpasset til kvinder. En cykel tilpasset til kvinder hedder hos Trek en Women's Specific Design - ofte forkortet til WSD - og dækker over meget mere end et feminimt farvevalg og udformning.

Når Trek laver en WSD cykel vælges der blandt andet damesadler, tyndere styr samt håndtag og affjedring, som aktiveres ved lavere vægt. Alt sammen detaljer, der i fællesskab med mange flere giver kvinderne en kanon cykeloplevelse. Der findes WSD modeller fra begynder til high-end, så alle kan være med.

Racercykler 

Er du klar til din første eller næste nye racer? Vælg mellem flere serier af cykler med hver deres speciale:

Madone – Den hurtigste, aerodynamiske racer.
Émonda – Den letteste racer, med fantastiskeegenskaber i bjergene.
Domane – Den komfortable racer, specielt designet til effektivitet fart, og komfort - også på ujævne underlag.

Madone, Émonda og Domane kan alle specialdesignes og personliggøres til dig, specifikt efter dine ønsker. Design din helt egen racer med Treks unikke Project One cykelprogram og send specifikationerne til Søren og Thomas på info@kibaek-cykler. Vi laver et godt tilbud på din drømmecykel og hjælper med opmåling og tilpasning, så din drømmecykel passer præcist til dig.

Mountainbikes

Oplevelsen er topprioritet, når du sætter dig op på din Trek – og der findes en Trek til enhver oplevelse:

Gælder det en udfordrende tur i skoven med gode venner, giver Treks mountainbikes mulighed for at tackle alt terræn lige fra let til lumsk. Alle Treks hardtail mountainbikes bygger på Treks Smart Wheel Size Technology, der matcher hjul- og stelstørrelse til den enkelte.

Procaliber – Den hurtigste hardtail mountainbike til fart, effektivitet og komfort på sporet - en ægte skovracer.
X-Caliber – Terrænknuseren til begynderen og de letøvede mountainbikere, X-Caliber er sjove og enkle cykler.
Marlin – Mountainbiken til hverdagens transport og motionsturen i weekenden.
Roscoe - Trailcyklen med 27,5'' + hjul til hop på drops og leg på sporet og godt greb i underlaget med de ekstra brede dæk.

Er du til sjov og leg på de tekniske spor eller konkurrencerytter i skoven, kan du med fordel vælge en full suspension mountainbike. En full suspension har både affjedring i forgaffel og stel, så du bevarer fuld kontrol selv på rødder, sten og bump. En korrekt opsat full suspension cykel med Treks patenterede systemer gør enhver udfordring lettere og dig endnu hurtigere i skoven.

Vælg imellem 5 serier af full suspension mountainbikes og find netop den som passer til dit behov:

Fuel EX - Den alsidige trailcykel til både sjov og leg og effektiv cykling på sporet.
Top Fuel - den hurtigeste full suspension i skoven og egenskaber som en hardtails fart og en full suspensions kontrol på de sværeste stykker.
Remedy - Fuel EX cykler, med endnu mere vandring i affjedringen - den ultimative trail cykel til hop og de hårdeste spor.
Slash - Enduro cyklen med 29'' hjul - bygget til fuld fart ned af bakkerne og gode klatreegenskaber, bare for at gøre det igen.
Session - Den stærke down hill cykel til fuld fart på nedkørslerne.

Fitness og hybrid 

Er du ikke til racer eller mountainbike, kan du stadig komme omkring og få motion på en Trek. Trek råder over et bredt program at fitness og hybrid cykler, som nemt kan få dig omkring og give dig god motion, frisk luft og fantastiske oplevelser. 

Vælg mellem:

Dual Sport - cykler med affjedring som en mountainbike, men med smallere dæk til blandet kørsel på asfalt og grusveje.
FX - fitness cykler med letrullende landevejsdæk og hurtige køreegenskaber til cykelstien og landevejen.

Elcykler 

Trek er også med på elcyklerne og har et bredt program. Især elmountainbikes som Powerfly fylder meget i Treks elcykelprogram, hvor der findes både hardtail og full suspension modeller med forskelligt udstyr. Alle cykler er med stærke Bosch Performance Line C-motorer med E-MTB hjælpefunktioner, så du kan sætte den hurtigste tid på sporet og cykle længere, end du plejer.

Fællesskab - Frihed - Fremtid

Trek blev grundlagt på basis af få men faste principper om, hvad netop deres cykler skulle gøre ved verden omkring dem. Vigtigst er det stadig, at håndværket er i top, og at glæden ved at cykle når et stort publikum.

Treks cykler er også en del af en sundere verden. I produktionen arbejdes der ud fra bæredygtige principper. Det handler om miljøvenlige anlæg og reducering af affaldsmængden. Trek har over tid justeret sine processer, så cykler og reservedele kommer fra en produktion, man kan være verden bekendt.

Når du køber en Trek hos os i Kibæk Cykler, gør vi altid vores bedste for at finde den helt rigtige cykel til dig. Vi tager en snak om dine behov og finder nogle muligheder, så du får netop den cykel, du skal bruge. Vi har styr på alt det med størrelser og tilpasning. Derudover laver vi en BodyScanning af dig, som vi bruger til tilpasning, så oplevelsen af din nye cykel bliver helt i top.