0

Mød Gazelle

De hollandske Gazelle cykler med fantastiske køre egenskaber og høje kvalitet som kendetegn er blevet en fast del af vort sortiment hos Kibæk Cykler og vi er glade for dem!

Gazelle cyklerne er alle monteret med det bedste udstyr og komponenter som giver nogle fantastisk, stærke og robuste cykler som kan klare alt fra dagligdagens transport til en hyggelig tur ud i det blå.

Gazelle cyklerne er designet, malet og samlet i Holland på den nyeste og smarteste fabrik i cykelbranchen. Fabrikken står selv for kvalitetskontrol af cyklerne og 5% af alle cykler som kommer igennem samleanlæget bliver udtaget til stikprøve kontroller for at sikrer at kvaliteten af cyklerne altid er helt i top.

Cykler med og uden motor

Gazelle laver cykler både med og uden hjælpemotor hvilket giver et rigtig stort sortiment af cykler til ethvert behov. 

Smarte citybikes, solide shopping cykler eller cykel komfort på 1. klasse er alt sammen noget som Gazelle kan klare. Cyklerne er udviklet i Holland hvor alle har en cykel og bruger den. På cykelstierne omkring de fleste byer i holland er der en tæt trafik af cyklister som hver dag pendler til skole, studiet eller arbejdet uanset vind og vejr og mange af cyklisterne cykler på en Gazelle.

El-cykler

Gazelle har et stort udvalg af el-cykler så der findes en el-cykel til alle behov. Overordnet findes der to typer af el-cykler fra Gazelle, cykler med motor i forhjulet og cykler hvor motoren sidder i kranken.

Cyklerne med motor i forhjulet er alle udstyret med en Panasonic motor og styrings system.Panasonic's motor er meget støjsvag og er meget kompakt sammenlignet med andre forhjulsmotorer så cyklen ligner en almindelig cykel når du står ved siden af og kigger på den. 
Når du sætter dig på cyklen og begynder at cykle vil cyklen begynde at hjælpe dig frem med en kraft som du vælger ud fra 3 hjælpetrin som du nemt vælger på displayet på styret.
Samtidig har Panasonic motoren en gå-funktion som kan trække cyklen op til 6 kilometer i timen hvis du eksempelvis skal igennem en gå-zone i en by.
Panasonic's displayes på styret har en Micro-USB port som kan oplade navigationssystemer hvis du cykler ud i ukendte områder. Denne USB-port kan også opalde nogle mobil telefoner.

Cyklerne med forhjulsmotor er udstyret med en rotationssensor omkring kranken som registrerer at der trædes i pedalerne og cyklen vil hjælpe dig indtil du når en hastighed på 24 km i timen hvor motoren vil slå fra.

På cyklerne med Panasonic system kan du selv vælge hvor langt du vil kunne cykle på et fuldt opladet batteri. Dette gøres ved at vælge imellem 3 batteripakker kaldet sølv, guld eller platin. Afhængig af hvilket batteri du vælger vil cyklen kunne køre op til 150 km på en fuld opladning.

Sølvbatteriet medfølger i cyklens pris og giver en rækkevidde imellem 40 km og 100 km afhængig af hvor meget hjælp du ønsker fra cyklen og hvor hårdt motoren derfor skal arbejde.

Cyklerne med krankmotor er udstyret med motor og styringssystemer fra enten Bosch eller Shimano som begge leverer kraftige motorer med overlegen trækkraft. Disse motorer har en mere teknisk rotationssensor i kranken end cyklerne med forhjulsmotor da de ikke blot registrerer at der trædes i pedalerne, de registrerer også hvor hårdt der trædes i pedalerne og hjælper så med at træde i pedalerne. Hjælpen kan justeres imellem 3 hjælpetrin som du nemt kan skifte imellem på displayet på styret undervejs på din cykeltur.Når du skal vælge el-cykel anbefaler vi at du prøver begge typer af el-cykler så du finder netop den cykel som passer dig og dine behov bedst. Vi har altid begge typer af el-cykler på lager og vil hjælpe dig med råd og vejledning samt indstilling så du sidder godt på din cykel fra den første tur.