0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 349 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Dual Sport 2 Equipped Stagger Gen 5

(36996)

Dual Sport 2-udstyret Stagger er en terrængående hybridcykel, der er bygget til eventyr på eller uden for vejen og leveres med masser af køreklart tilbehør. Uanset om du vil udforske grusstier eller pendle til arbejde, giver denne cykel dig mulighed for og pålidelighed til at gøre det.

7.999,00 kr. 6.799,00 kr.

Detaljer om produktet

Trek Dual Sport 2 Equipped Stagger er en sikker hybridcykel med god ydeevne, som er sjov at køre på alt fra landevej, nedlagte jernbanespor og meget mere. Den har et let stel med lav indstigning, en robust transmission og masser af tilbehør, der er klar til kørsel, som f.eks. bagagebærer og lygter. Dens brede hjul og høje dæk opsuger bump og ujævnt terræn, hvilket giver en komfortabel, sikker kørsel på asfalt, lette grusspor, cykelstier og meget mere.

Dual Sport 2 Equipped Stagger er det rigtige valg for dig hvis...

Du nyder at køre på din cykel for sjov, til træning, til og fra arbejde og til ærinder. Du vil have en let, robust hybridcykel til det hele, der kan stå for alle dine eventyrpåhit, med teknik, der giver komfort i al slags terræn, og praktisk udstyr, der hjælper dig med at få mere ud af din cykel.

Det tekniske

Et letvægts aluminiumsstel med elegant indvendig kabelføring og lav indstigningshøjde, brede 650b hjul og brede 50c dæk for ydeevne og komfort i varieret terræn, et Shimano 2x9 drivsystem med et bredt gearområde, komfortable ergonomiske greb, kraftfulde hydrauliske skivebremser med bremsekraft i al slags vejr, en MIK-kompatibel bagagebærer, lygter, skærme og støtteben.

Derfor vil du elske Dual Sport 2 Equipped Stagger

  • Stive hjul og brede dæk giver dig terrænudjævnende komfort og sikkerhed med en affjedret gaffel uden den ekstra vægt
  • Alsidige dæk til grus er hurtige på fortovet og giver godt vejgreb i ujævnt terræn
  • Stagger er betegnelsen for en stelgeometri med lav overrørshøjde til sikrere og nem af-/påstigning
  • Indvendigt førte kabler, for at beskytte dem mod elementerne, gør cyklen ekstra strømlinet.
  • Cyklen leveres med lygter, skærme, støtteben og bagagebærer bagest, så du straks kan komme ud at cykle

Størrelser

  • M = 165 - 175 cm
  • L = 175 - 186 cm
  • XL = 186 - 197 cm


Varenr 36996
Mærke TREK
Farve Grå

Relaterede produkter

Trek Verve 2 Equipped

Verve 2 Equipped er en komfortabel hybridcykel med hydrauliske skivebremser og en robust og let Shimano CUES-geargruppe, der holder til kilometer efter kilometer efter

7.199,00 kr.

Trek FX 3

FX 3 er en let og hurtig cykel til såvel motion som daglig transport og småture. Noget af det bedste ved denne cykel er det højere udstyrsniveau med en 1x10-geargruppe, der er lige så enkel, som den er effektiv.

9.199,00 kr.

Trek Dual Sport 1 Gen 5

Dual Sport 1 er en hybrid cykel med god ydeevne skabt til at hjælpe dig med at komme ud og opleve mere af verden. Det er den perfekte hybridcykel til dem, der nyder at køre på både fortovsbelægning og på lette stier.

5.599,00 kr.