0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 349 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Gazelle Medeo T10 HMB - Turmeric Yellow

Sporty citybike med stærk Bosch motor og stort batteri. Gazelle Medeo er til dig som vil cykle på både vej, stier og grus.

26.999,00 kr.

Detaljer om produktet

Hurtig pendling til arbejdet, en tur til byen med stil eller afslappet kørsel på en cykelrute på landet: Den alsidige og sporty Gazelle Medeo T10 HMB kan tackle hvad som helst. Dens smarte vægtfordeling, brede dæk og ergonomiske håndtag giver dig al den kørekomfort, du kan ønske dig, og desuden giver den kraftfulde motor altid en hjælpende hånd, når du har brug for det.

Cyklen kan leveres med enten 500 Wh eller 625 Wh batteri.

 

Beregn rækkevidde

 

Gazelle Medeo T10 HMB har Bosch Performance Line motor med maksimal drejningsmoment på 75 Nm. Det giver dig motorkraft, du altid kan regne med, uanset om det blæser eller går opad bakke. Med et drejningsmoment på 75 Nm kan du cykle stort overalt. Motor systemet med motor, batteri og display er Bosch Smart Systemet hvor du med en app på din telefon blandt andet kan se dine cykelruter, lave startspærrer på cyklen og tilpasse cyklens køreegenskaber efter dine ønsker og behov. Hver cykeltur bliver bare lidt sjovere når det hele er tilpasset til dig.

Batteriet er integreret flot i cyklens skrårør og kan nemt tages ud hvis du ønsker at oplade væk fra cyklen.

Medeo T10 HMB har 10 udvendige Shimano Cues gear og hydrauliske skivebremser. Cyklen leveres ligesom alle andre Gazeller med sikker, godkendt lås og gode LED cykellygter.

Størrelser

  • 45 cm = 160 cm - 170 cm
  • 50 cm = 165 cm - 178 cm
  • 55 cm = 173 cm - 185 cm
  • 60 cm = 180 cm - 195 cm


Mærke Gazelle
Farve Gul
Gear 10 Shimano Cues
Motor Bosch Performance Line - 75 Nm
Bremser Skivebremse
Placering af batteri Integreret i stellet
Stel Aluminium
Rem eller kæde Kæde

Relaterede produkter

Gazelle Chamonix C7 HMS - Anthracite Grey

Her får du en let og stærk Shimano Steps centermotor med maksimalt drejningsmoment på 50 Nm, 7 indvendige Nexus gear og hydrauliske skivebremser.

25.999,00 kr.

Trek Verve+ 3

Med Verve+ 3 kan du komme længere omkring, få daglig transport overstået hurtigere og klare alle bakker nemmere. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere sjovere at komme vidt omkring.

26.899,00 kr.

Trek District+ 1

District+ 1 er en driftsikker el-bycykel med et stærkt og altid pålideligt Bosch motorsystem. Den har næsten vedligeholdelsesfri indvendige gear og alt det andet, der gør den daglige transport til en problemfri fornøjelse.

18.449,00 kr.