0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 349 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Gazelle Arroyo C8 HMB Elite

Luksus elcykel med Bosch motor, 8 gear, fodbremse og skivebremser og flot integreret udstyr.

27.999,00 kr.

Detaljer om produktet

Gazelle Arroyo elcyklen er til dig som ønsker en oprejst, komfortabel elcykel til turen rundt i byen eller ud i det blå og nyde naturen. Her får du affjedring i både forgaffel og sadelpind, hvilket sikrer dig komfort uanset underlaget.

Denne Arroyo C8 HMB Elite har et stort 500 Wh batteriet flot integreret i cyklens skrårør. Denne placering giver cyklen et lavere tyngdepunkt og fantastiske køreegenskaber. Samtidig får du en stærk Bosch Active Line Plus motor med 50 Nm drejningsmoment.

 

Beregn rækkevidde

 

Når du cykler på din Arroyo C8 HMB Elite, kan du nyde komforten fra de lækre læderhåndtag og den gode sadel med gelindlæg. Samtidig har du kraftigt og tydeligt lys, flot integreret i forskærmen og på bagagebæreren.

Cyklens lukkede kædekasse sikrer minimalt behov for vedligeholdelse og du undgår samtidig at buksebenene kommer i kontakt med kæde og tandhjul.
Cyklen er desuden udstyret med en fastmonteret ringlås.

Bosch Smart System

Gazelle Arroyo C8 HMB Elite er udstyret med Bosch nye Smart System hvor du foruden en stærk centermotor med 50 Nm drejningsmoment og stort 500 Wh Powertube batteri også får et nemt, overskueligt Intuvia display og en genial LED remote hvor du kan vælge trædeassistance, kontrollere lys og display og desuden bruges med Bosch Flow app på din Smartphone hvor du kan få endnu flere oplysninger om din cykel, dine cykelture, servicehistorik og du kan lave en tyverisikring i form af startspærre på motoren.

Størrelser

  • 49 cm = 160 - 170 cm
  • 53 cm = 165 - 178 cm


Mærke Gazelle
Farve Sort
Gear 8 Shimano Nexus
Motor Bosch Active Lin Plus - 50 Nm
Bremser Skivebremse Fodbremse
Placering af batteri Integreret i stellet
Stel Lav indstigning
Rem eller kæde Kæde

Relaterede produkter

Trek FX+ 2 Stagger LT

FX+ 2 Stagger LT er den velkendte FX med de alsidige og sikre cykelegenskaber, men med en elmotor til at cykle længere og bruge cyklen til endnu mere! Den leveres monteret med praktisk tilbehør, bl.a. bagagebærer og skærme, til daglig transport, indkøb mv.

18.399,00 kr.

Gazelle Chamonix C5 HMS - Midnight Blue

Den stærke elcykel til dig som ønsker en oprejst kørestilling og masser af motorkraft.

27.999,00 kr.

Gazelle N°1

Gazelle N°1 er det nye flagskib indenfor speed pedelecs hvor du får en elcykel som hjælper op til 45 km/t. Perfekt til turen til og fra arbejde eller cykelture over længere strækninger.

47.999,00 kr.