0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 349 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Gazelle Arroyo C5 HMB Elite - Tropical Blue - Demo

Lækker og komfortabel elcykel med remtræk og stærk motor. Cyklen har været brugt som test og democykel, små kosmetiske fejl kan forekomme.

30.999,00 kr.

Detaljer om produktet

Gazelle Arroyo C5 HMB Elite er en komfortabel elcykel med fokus på din komfort og smarte detaljer hvor intet kan holde dig tilbage når du skal cykle. Arroyo C5 har en lav og bred adgang og en opretsiddende siddeposition hvor du kommer sikkert og afslappet frem.

Arroyo C5 har affjedring i sadelpinden og forgaflen som jævne ujævnheder i vejen og giver dig kontrol. Cyklens lydløse remtræk er næsten vedligeholdelsesfrit, og med de kraftige skivebremser og fodbremsen samt de gode lygter har du alt under kontrol.

 

Beregn cyklens rækkevidde

 

Gazelle Arroyo C5 HMB Elite er udstyret med Bosch Smart System centermotor, batteri og display. Med Smart Systemet har du fuld kontrol og geniale detaljer som gør dine cykelture bedre. Den kraftige motor kan trække op til 75 Nm og det store 500 Wh batteri giver dig en stor rækkevidde når du cykler. Cyklen har Intuvia 100 display på styret hvor du har alle informationer du behøver på din cykeltur.

Størrelser:

  • 53 cm = 165 - 178 cm

 

Se størrelsesguiden

 

Når du køber din nye Gazelle elcykel her, hjælper vi selvfølgelig med valg af størrelse og korrekt indstilling så du får en cykel som passer til dig.



Mærke Gazelle
Farve Blå
Gear 5 Shimano Nexus
Motor Bosch Performance Line - 75 Nm
Display Intuvia 100 - Bosch Smart System
Bremser Skivebremse
Placering af batteri Integreret i stellet
Stel Lav indstigning Aluminium

Relaterede produkter

Gazelle Arroyo C5 HMB Elite - Petrol Blue

Suveræn elcykel med fokus på komfort og smarte detaljer til dig som ønsker det bedste når du cykler.

30.999,00 kr.

Gazelle N°1

Gazelle N°1 er det nye flagskib indenfor speed pedelecs hvor du får en elcykel som hjælper op til 45 km/t. Perfekt til turen til og fra arbejde eller cykelture over længere strækninger.

47.999,00 kr.

Trek FX+ 2 Stagger

Al alsidigheden og tilliden fra FX med et elektrisk boost, der hjælper dig med at gøre mere og komme længere omkring. FX+ leveres også med køreklart tilbehør som en bagagebærer og skærme, der gør det nemmere at pendle og køre ærinder.

Vejl. pris: 18.399,00 kr.

14.499,00 kr.