Kategorier

Demo cykler - Lån og test

Her på siden kan du se hvilke cykler vi tilbyder som demo cykler. De dækker mulighederne indenfor mountainbikes og elcykler. Har du tanker om en specifik model, så kom til os i butikken. Så finder vi en løsning.
Vi tilbyder democykler som du kan låne og teste. Står du overfor at købe ny mountainbike eller elcykel kan du låne en af vores democykler så du kan prøve om det er det rigtige for dig. Kom til os i butikken, så finder vi sammen den cykel, som matcher dine behov og forventninger og du får lov at teste den så du kan opleve alle fordele. Det giver dig tryghed i dit cykelkøb.

Elcykler

Vi har demo el cykler som du kan låne og prøve i din hverdag. Du kan også leje cyklen for en længere periode.
Når du skal købe elcykel skal du først og fremmest vælge motorens placering. Der findes forskellige typer elcykler, med hver deres fordele. Her kan du prøve de forskellige systemer inden du køber, så du selv oplever forskellen på centermotor og forhjulsmotor.

Mountainbikes

Skal du have ny mountainbike og har du overvejelser om du skal vælge full suspension ller hardtail? Lån en MTB democykel og oplev cyklen på dit foretrukne spor. Så kan du selv mærke hvad der er det rigtige for dig.

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev