0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 349 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Muc-Off 8-1 Bike Cleaning Kit - Sæt til cykelvask

(250-S)

Alle svampe, børster og sprayprodukter du skal bruge for at få cyklen ren igen. Alt sammen pakket ind i ét ryddeligt sæt.

Lager status

Varen er på lager

Vejl. pris 479,00 kr.

409,00 kr.

Detaljer om produktet

Muc-Off 8 i 1 cykelrensesættet er perfekt til enhver cykelvask. Her har du et komplet sæt med Nano Tech Bike Cleaner, Expanding Microcell-svamp, blød vaskebørste, detaljebørste, klobørste, to-bensbørste, Bikespray og opbevaringsbøtte. Sættet har alt hvad du behøver for at holde din cykel ren og pæn.

Du får:

  • 4 Muc-Off vaskebørster
  • 1 blød svamp
  • 1 liter Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner sæbe
  • 1 dåse Muc-Off Bike Protect spray
  • 1 praktisk spand med låg til opbevaring og transport

Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner

Færdigblandet sæbe i praktisk forstøverflaske. Nemt at sprøjte på hele cyklen, lad virke i 3-5 minutter og skøl med vand. Brug eventuelt en børste på områder med store jordkager eller fast skidt.

Muc-Off Expanding Microcell Sponge

Blød svamp til nem, praktisk og effektiv cykelvask. Bland en spand med lunt vand med Nano Tech Bike Cleaner og brug svampen til at vaske cyklen.

Muc-Off Soft Washing Brush

Muc-Off Soft Washing Brush er en vaskebørste med bløde hår, så du kan rengøre din cykelramme og komponenter uden at ridse overfladen i lakken. Børstens design har et slagfast håndtag med dobbelt densitet, der ikke glider under ekstreme forhold, et overdimensioneret hoved til hurtig rengøring af store områder og gummibelagte stødzoner for maksimal beskyttelse.

Muc-Off Detailing Brush

Muc-Off Detailing Brush er perfekt til at nå snavs, på områder med for lidt plads, såsom ophængsbeslag eller gaffelkroner. Børstens design har et hårdt, slagfast håndtag, der ikke glider under ekstreme forhold, holdbare nylonbørster og gummibelagte stødzoner for maksimal beskyttelse på sarte overflader.

Muc-Off Claw Brush

En multifunktions børste med tredobbelte børstehoveder med hårde nylonbørster og en integreret skraber. Perfekt til rengørring af kæde, kassette, forskifter og bagskifter samt pulleyhjul.

Muc-Off Two Prong Brush

Praktisk dobbeltbørste som lader dig vaske begge sider samtidig. Perfekt til steder med lidt plads og indvendigt i svingled på mountainbikes.

Muc-Off Bike Protect

Vidundermidlet: Bike Protect er den ultimative, flydende cykelbeskyttelse som bevarer og opfrisker din cykel. Perfekt 'all over' eftervask-korrosionshæmmer på grund af et ekstremt højt olieindhold.

Bike Protect driver fugt ud og efterlader et funklende, ikke-klæbende beskyttende lag på din ramme, drivkæde, metaldele og lak. Det er ideelt at sprøjte på din kæde for at drive fugt ud, før du påfører Muc-Off kædeolie.

Bike Protect spreder ikke kun vand, efter du har renset din cykel godt. Det forhindrer også vedhæftning af skidt mellem vaske og reducerer fremtidig vedligeholdelsestid samt hjælper med at reducere friktion, slid og energiforbrug.Varenr 250-S
Stregkode 5037835250008
Mærke Muc-Off
Anvendelse Rengøring

Relaterede produkter

Muc-Off Dry lube C3 Ceramic - 120 ml

Ekstra stærk tør olie til cykelkæder.

Vejl. pris: 199,00 kr.

149,00 kr.

Muc-Off Mikrofiber klud

Din cykel fortjener det bedste. Med Muc-Off's Microfibre Polishing Cloth kan du pudse og polere din cykel, så den står skinnede og klar til næste tur.

Vejl. pris: 99,00 kr.

79,00 kr.

Muc-Off Wet Lube C3 Ceramic - 120 ml kædeolie til våde forhold

Når det er vådt udenfor, skal du bruge C3 Wet Weather Ceramic Lube for at holde cyklen godt kørende.

Vejl. pris: 199,00 kr.

149,00 kr.