0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 299 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Muc-Off Dry Lube - 120 ml

(966)

Tør olie/voks til tørre vejrforhold.

Lager status

Varen er på lager

Vejl. pris 109,00 kr.

99,95 kr.

Detaljer om produktet

Er du træt af en beskidt cykel hvor olie og skidt fra kæden hænger på stel og baghjul? Gør cykel og kæde grundigt ren en gang for alle og påfør et tyndt lag Dry Lube. Dry Lube er et voksbaseret smøremidel med teflon som skal have tid til at tørre op. Når smørefilmen er tør, samler kæden ikke skidt og din cykel fremstår rengjort længere.Vokssmørring til tørre forhold

At bruge voks baserede smøremidler til cyklen har mange fordele. Det sviner ikke resten af cyklen og kæde og tandhjul bliver ikke sort som hvis du brugte almindelig kædeolie.

Når din kæde er velsmurt, er der mindre friktion imellem kæde og tandhjul. Det betyder at cyklen kører lettere og kæde og tandhjul slides mindre. Samtidig er kædetrækket lydløst så du kan nyde en cykeltur uden larm fra cyklen.

Olie til mountainbike og racercykel

Muc-Off Dry Lube kan bruges på alle cykler. Har du en lækker mountainbike eller racer som skal se lækker og ren ud, er Dry Lube vokssmørring det rigtige valg for dig. Med voks undgår du også olierester på bremseskiverne hvis du kører skivebremser og dermed også hylende bremser.

Tænk på miljøet når du cykler

Muc-Off Dry Lube flasken indeholder 120 ml vokssmørring som er biologisk nedbrydeligt. Det vil sige at selv om du cykler en tur i regnvejr hvor en del af voksen vasken ud, vil det ikke skade miljøet som en traditionel kædeolie vil gøre.

Fra tid til anden skal de gamle voksrester vaskes af kæde og tandhjul så du får mest muligt ud af din smørring og cyklen køre så let som muligt.

Prøv Muc-Off Dry Lube allerede i dag.Varenr 966
Stregkode 5037835966008
Mærke Muc-Off
Vejrforhold Tørt
Indhold 120 ml

Relaterede produkter

Muc-Off Hydrodynamic kædeolie

Den ultimative kædeolie!

229,00 kr.

Fedt - Ceramicspeed UFO All Round Grease - 30 ml

119,00 kr.

Danco Oil Bike Oil

Suverænt smørremidel til brug på alle cykler. Danco Oil's Bike Oil har en god penetrerende effekt og er derfor velegnet til cykelkæder, men også låse og kabler.

99,95 kr.