0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 349 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Muc-Off Dry Lube - 120 ml

(966)

Tør olie til tørre vejrforhold.

Lager status

Varen er på lager

Vejl. pris 129,00 kr.

99,00 kr.

Detaljer om produktet

Er du træt af en beskidt cykel hvor olie og skidt fra kæden hænger på stel og baghjul? Gør cykel og kæde grundigt og påfør et tyndt lag Dry Lube. Dry Lube er en tørolie, smøremidlet indeholder teflon som skal have tid til at tørre op efter det er påført kæden. Når smørefilmen er tør, samler kæden ikke skidt og din cykel fremstår rengjort længere.

At bruge tørolie til cyklen har mange fordele. Det sviner ikke resten af cyklen og kæde og tandhjul bliver ikke sort som hvis du brugte almindelig kædeolie.

Når din kæde er velsmurt, er der mindre friktion imellem kæde og tandhjul. Det betyder at cyklen kører lettere og kæde og tandhjul slides mindre. Samtidig er kædetrækket lydløst så du kan nyde en cykeltur uden larm fra cyklen.

Olie til mountainbike og racercykel

Muc-Off Dry Lube kan bruges på alle cykler. Har du en lækker mountainbike eller racer som skal se lækker og ren ud, er Dry Lube tørolie det rigtige valg for dig. Med tørolie undgår du også olierester på bremseskiverne hvis du kører skivebremser og dermed også hylende bremser.

Muc-Off Project Green

Project Green er Muc-Off uendelige forpligtelse til at levere et væld af miljøfokuserede forbedringer på tværs af virksomheden. Vi elsker den planet, vi cykler på, det er vores legeplads, og vi er drevet af at beskytte den for alle.

Dette produkt har en Project Green legitimation; hvilket betyder, at den enten er biologisk nedbrydelig, genopfyldelig, genanvendelig eller alle tre!Varenr 966
Stregkode 5037835966008
Mærke Muc-Off
Vejrforhold Tørt
Indhold 120 ml

Relaterede produkter

Muc-Off Dry lube C3 Ceramic - 120 ml

Ekstra stærk tør olie til cykelkæder.

Vejl. pris: 199,00 kr.

149,00 kr.

Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner affedter til kæde - 500 ml

Den letteste vej til en ren kæde!

Vejl. pris: 169,00 kr.

149,00 kr.

Bontrager Thermal armvarmere - Sort

Blød termo-armbenvarmer, der giver komfort i koldt vejr og beskytter mod vinden. Et 'must have' for en cykelrytter.

169,00 kr.