0

Dæk til gravel bikes

(7 produkter)

Dæk til gravel bikes er dæk som er større end almindelige racerdæk. Samtidig er dækkene ofte med mere dækmønster for at sikre greb på det løse underlag. Her finder du et stort udvalg af dæk til gravel cykling på både fast og løst underlag.

Sortér efter:

Continental Terra Trail ProTection foldedæk - 700x40C

Gravel dæk til bløde og faste underlag.

Vejl. pris: 459,00 kr.

449,00 kr.

Bontrager GR2 Team Issue graveldæk - 700x40C

Hurtigt og lækkert dæk til din gravel bike.

469,00 kr.

Bontrager GR2 Team Issue graveldæk - 700x40C

Tubeless ready foldedæk til gravel cykling.

469,00 kr.

Pirelli Cinturato Gravel RC graveldæk - 700x40C

Pirelli's hurtigste graveldæk nogensinde kombinerer højhastighedspræstationer med en højsikret beskyttende dækkasse.

529,00 kr.

Bontrager Girona Pro TLR graveldæk - 700x42C

Et hurtigtrullende graveldæk med let slidbane, der er perfekt til fart og vejgreb på hårdtpakkede og blandede underlag.

Vejl. pris: 549,00 kr.

549,00 kr.

Bontrager Girona Pro TLR graveldæk - 700x38C

Et hurtigtrullende graveldæk med let slidbane, der er perfekt til fart og vejgreb på hårdtpakkede og blandede underlag.

Vejl. pris: 549,00 kr.

549,00 kr.

Bontrager Vallnord RSL GX TLR graveldæk - 700x42C

En aggressiv gravelslidbane, der er perfekt til at opnå vejgreb og holdbarhed på blandede og løse underlag.

Vejl. pris: 549,00 kr.

549,00 kr.

Vælg det rigtige dæk

Der findes mange forskellige dæk til gravel bikes og med forskellige egenskaber. Vurder underlaget på de ruter du cykler mest når du kører gravel: er det faste underlag eller løst grus eller måske bløde underlag hvor cyklen synker i?
Til faste underlag er de hurtigste dæk med et fint dækmønster hvor en større del af dækket har kontakt med underlaget så du har god fremdrift og bid. Her kan du ofte øge dit dæktryk lidt så cyklen kører lettere.
På løse underlag er et dæk med større knopper at foretrække. Her har du brug for det bid du kan få så du kan bevarer kontrollen og fremdriften.
I bløde underlag hvor cyklen synker i er dæk med en større dækballon at foretrække. Et større dæk giver mulighed for lavere dæktryk og en større del af dækkets areal ar kontakt med underlaget så du ikke synker så meget i og kan bevare en god fremdrift.

Kør tubeless

Gravel cykling i Danmark er sjovt og inspirerende. Vi har mange spændende grusveje og stier til steder som vi aldrig kommer på racercyklen. Desværre har vi også skarpe sten og en del flintesten. Vælg dæk med en stærk punkteringsbeskyttelse og samtidig tubeless ready eller tubeless dæk. Fordelene ved tubeless er uendelige og de største faktorer for dig er muligheden for lavere dæktryk uden snake bites, mindre friktion i dækket (mindre modstand i fremdriften), ofte selvlappende ved små dækskader.

Tubeless er nemt at sætte op, det kræver blot at dine hjul er forberedt til tubeless, nogle tubeless ventiler, gode tubeless gravel dæk og en god lappevæske.

Hurtig levering

Alle dæk her på siden er på lager i butikken, klar til afhentning eller montering på din gravel bike. Har du lagt til butikken kan du nemt bestille dækkene her på siden. Så pakker og sender vi dem til dig med det samme. Alle ordre i butikkens åbningstid pakkes og sendes samme dag. Det betyder at du ofte modtager din ordre allerede dagen efter bestilling. 

Der er gratis fragt til pakkeshop på ordre over kr. 299,-