0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 349 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Bontrager Dual Charger fodpumpe

(552590)

Bontrager Dual Charger pumpen er en genial designet gulvpumpe, som både klarer store mountainbike dæk og smalle racer dæk som skal have højt dæktryk.

Lager status

Varen er på lager

499,00 kr.

Detaljer om produktet

Pumpen har et stort manometer hvor du nemt kan se dæktrykket. Trykket kan aflæses i BAR og PSI.

Nederst på pumpen sidder en kontakt hvor du kan skifte imellem stor volumen og højt tryk. Skal du pumpe en mountainbike med store dæk, har du brug for en stor luftmængde. Denne opnår du hurtigt med stor volumen hvor der ikke skal bruges mange slag med pumpen for at opnå det ønskede dæktryk. Skal du pumpe din racercykel til et højt tryk, vælger du højt tryk. Her mindskes pumpens luftkammer, så du lettere kan presse den sidste del luft i hjuelene og opnå det ønskede dæktryk. Pumpen kan pumpe op til 11 bars tryk.

Dual Charger fodpumpen har et dobbelt pumpehoved som kan bruges til alle ventiltyper. Pumpehovedet har lås, så det holder sig selv fast på ventilen. Dermed kan du have begge hænder på pumpens håndtag og nemt pumpe din og familiens cykler.

Korrekt dæktryk

Når du pumper bør du altid pumpe til dækkenes anbefalede dæktryk. Det anbefalede dæktryk er oftest angivet på dækkets sider i enten PSI eller BAR. Har du carbonfælge på cyklen, skal du være ekstra opmærksom på evt maksimalt dæktryk på disse hjul.Varenr 552590
Stregkode 601479687978
Mærke Bontrager

Relaterede produkter

Bontrager Charger fodpumpe

289,00 kr.