0

Cykelcomputer

(3 produkter)

Se hvor langt og hvor hurtigt du cykler med en cykelcomputer på cykelstyret.

Sortér efter:

Bontrager GOtime trådløs cykelcomputer

Enkel og nemt monterbar, trådløs cykelcomputer med visning af aktuel hastighed, antal kørte km og ur.

259,00 kr.

Cateye Padrone trådløs cykelcompuer

Cykelcomputer med ekstra stor skærm

399,00 kr.

Bontrager RideTime Elite trådløs cykelcomputer

Trådløs ANT+ cykelcomputer

529,00 kr.

Har du brug for hjælp fra dine eksperter Thomas og Søren?

Ring nu Send e-mail 

Trådløse cykelcomputere

Med en trådløs cykelcomputer slipper du for ledninger imellem styr og forgaffel. Du kan få forprogrammerede cykelcomputere med analog signal eller trådløse computere med ANT+ digitalt signal som kan parres op med pulsmåler, wattmåler, kadencemåler og så videre. En ANT+ trådløs cykelcomputer kan også anvendes sammen med målere indbygget i cyklen.

Cykelcomputere med ledning

Med en cykelcomputer kan du se hvor hurtigt du cykler. De fleste computere har også kilometertæller så du kan se hvor langt du har cyklet og nogle computere laver tilmed en total sammentælling så du kan måle din cykling over længere tid.

De billigste cykelcomputere monteres med en magnet i forhjulet, en føler på forgaflen og en ledning som føres op til computeren på cykelstyret. Computerne er nemme at bruge, ofte betjenes de med blot en knap.

Hurtig levering

Alle cykelcomputere her på siden er på lager hos os i butikken, klar til afhentning eller hurtig afsendelse til dig. Alle cykelcomputere bestilt online i butikkens åbningstid pakkes og afsendes med GLS samme dag. Det betyder at du normalt modtager dine vare 1-2 dage efter bestilling.