Kategorier

Abus 6000 Bordo Alarm foldelås

Fabrikant: Abus
Varenummer: 77838
Lagerstatus:
På lager
Kr. 1.249,00

Beskrivelse

Abus Bordo 6000 Alarm foldelås.

Abus Bordo 6000 foldelåse er godkendte og populærer cykellåse. De kan ligesom en kædelås sikre din cykel og låse den sammen med en fast genstand som en lygtepæl. Når du cykler, kan låsen foldes sammen og sidde på cyklen i den medfølgende holder. Det betyder du slipper for en kæde som skal vikles omkring styret eller sadlen når du cykler. Bordolåsen er hurtig og nem at betjene og samtidig cykeltyvens mareridt.

I denne Bordo 6000 er der indbygget alarm. Det betyder at hvis nogen vil tage din cykel eller forsøge at bryde låsen op, udløses en alarm som skaber en stressende og forstyrrende støj på 100 dB. Det er nok til at tiltrække cykeltyven uønsket opmærksomhed og han lader din cykel stå.
Låsen er 90 lang og leveres me 2 nøgler. Du får et unikt Code-Card Plus nøglekort med så du sikkert kan bestille nye nøgler efter behov. Har du brug for flere cykellåse i familien, kan du med Code-Card Plus kortet også købe ekstra låse som betjenes med samme nøgle. Du skal bare henvende dig her i butikken.

Sikkerheds index
Sikkerheds index 10 af 15
Model
Varemærke Abus
Type Foldelås med alarm
Design
Størrelse 90 cm