0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 349 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Gazelle Arroyo C7+ HMB - Anthracite Grey

En kørestilling med godt udsyn over omgivelserne, let på- og afstigning, et hydraulisk bremsesystem, højt greb og slidstærke håndtag – alle dele af en Arroyo C7+ HMB er til at regne med. Kombinationen af centermotoren, syv gear, affjedrede komponenter og den let justerbare frempind gør denne cykel multifunktionel. En elcykel, du kan bruge overalt.

22.499,00 kr.

Detaljer om produktet

En kørestilling med godt udsyn over omgivelserne, let på- og afstigning, et hydraulisk bremsesystem, højt greb og slidstærke håndtag – alle dele af en Arroyo C7+ HMB er til at regne med. Kombinationen af centermotoren, syv gear, affjedrede komponenter og den let justerbare frempind gør denne cykel multifunktionel. En elcykel, du kan bruge overalt.

Her får du

  • Stabilt stel, med eller uden overrør
  • Let justerbar styr
  • Gode LED-lygter
  • Hydrauliske fælgbremser og fodbremse
  • Bosch Active Line Plus centermotor
  • Affjedret forgaffel og sadelpind
  • Gode dæk

Bosch Smart System motor

Motorkraften fra Bosch Active Line centermotoren er naturlig og lydløs. Motoren har et drejningsmoment på 50 Nm, så kan du cykle stort set overalt. Både på flade og bakkede veje eller i kraftig vind kommer du altid nemt og ubesværet frem til destinationen.

Med Bosch Smart systemet, kan du med en app på telefonen tilpasse cyklens motorassistance, se dine kørte ture og ruter. Cyklen har et let og overskueligt Purion sidedisplay hvor du blandt andet kan se din hastighed, motorassistance og resterende batterikapacitet.

Batteriet

Bosch litium-ion-batterier er blandt de mest avancerede på markedet. Deres intelligente batteristyringssystem garanterer en lang levetid, mens det effektive energiforbrug optimerer din cykels rækkevidde. Du kan vælge den batterikapacitet, der passer dig: 400 eller 500 Wh. Batteriet er sikkert fastgjort på bagagebæreren med en lås og kan nemt fjernes vha. din cykelnøgle. Praktisk, da du kan oplade batteriet, uanset om det sidder på cyklen eller ej.

Cyklen leveres med et 400 Wh batteri. Ænsker du større rækkevidde kan batteriet opgraderes til 500 Wh.

 

Beregn rækkevidde

 

Nem at komme af og på

Med Arroyo C7+ HMB får du et stærkt stabilt stel. Cyklens lave indstigningshøjde, giver dig en lav og bred indstigning, hvilket gør det nemmere at stige af og på cyklen. Når du kører på cyklen, vil du føle komforten og have et godt overblik over omgivelserne og trafikken omkring dig. Det gør også denne klassiske Gazelle-cykel ekstremt sikker og en af de mest solgte modeller.

3 sikre bremser

Arroyo C7+ HMB har hydrauliske fælgbremser fra Magura, som er kendt for gode hydrauliske bremser med masser af bremsekraft. Derudover har cyklen også den kendte fodbremse, så du nemt kan sætte farten ned.

Gode lygter

Hvis du bruger cyklen i tusmørke eller i mørke, vil du selvfølgelig gerne kunne se og blive set. Trafiksikkerhed har jo altid en høj prioritet. Arroyo C7+ HMB er udstyret med en forlygte med en lyseffekt på 50 lux. Dette vil hjælpe dig med at se vejen foran dig og blive bemærket af andre i god tid. Du kan tænde og slukke for lyset ved hjælp af displayet på styret.

Justerbar styr uden værktøj

Uanset om du foretrækker at sidde oprejst eller lidt mere foroverbøjet, er styret nemt at indstille. Den praktiske Switch frempind kan indstilles til enhver kørestilling. Du kan justere styret til den perfekte højde på få sekunder: Klik låsen åben, placer styret som ønsket, og klik på låsen igen for at lukke den. Værktøj er ikke nødvendigt. Det kunne ikke være nemmere.

Størrelser

  • 49 cm = 160 cm - 170 cm
  • 53 cm = 165 cm - 178 cm
  • 57 cm = 173 cm - 185 cm
  • 61 cm = 180 cm - 195 cm 


Mærke Gazelle
Farve Grå
Gear 7 Shimano Nexus
Motor Bosch Active Lin Plus - 50 Nm
Bremser Fælgbremse Fodbremse
Placering af batteri Bagagebærer
Stel Lav indstigning Aluminium
Rem eller kæde Kæde

Relaterede produkter

KlickFix cykelkurv med E-bike adapter

Klickfix Uni standard frontkurv til montering på et Klickfix styrbeslag. Kurven kan klikkes af og tages med når du køber ind og tages med ind hjemme så du kan pakke kurven inden afgang.

499,95 kr.

Abus Urban-I 3.0 cykelhjelm - Titan

Smart design, super pasform og geniale detaljer som indbygget lys og magnetisk hagespænde.

Vejl. pris: 759,00 kr.

699,00 kr.

Basil Lesto cykelkurv til MIK bagagebærer

Basil Lesto MIK er en cykelkurv lavet af finmasket stål.

349,00 kr.