0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 299 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Raleigh Darlington E

Elcykel til byen, giver maksimal komfort og køreglæde gennem gaderne.

9.999,00 kr.

Detaljer om produktet

Raleigh Darlington E elcyklen er en smart klassisk elcykel med som får dig komfortabel og nemt gennem byen. Cyklen er med sin oprejste køreposition og forhjulsmotor nem og afslappende at cykle på, og du kan nyde enhver tur. Darlington E får dig snildt igennem dagens gøremål.

Cyklen har 250 watt forhjulsmotor, 7 indvendige Shimano gear, fodbremse, cykelkurv og godkendt lås og leveres med et 8,8 Ah batteri med en rækkevidde op til 50 km.

Størrelse:

  • 50 cm = 150 - 175 cm


Mærke Raleigh
Farve Rød
Gear 7 Shimano Nexus
Motor Forhjulsmotor
Bremser Fælgbremse Fodbremse
Placering af batteri Bagagebærer
Stel Aluminium
Rem eller kæde Kæde

Relaterede produkter

Gazelle N°1

Gazelle N°1 er det nye flagskib indenfor speed pedelecs hvor du får en elcykel som hjælper op til 45 km/t. Perfekt til turen til og fra arbejde eller cykelture over længere strækninger.

47.999,00 kr.

Trek Verve+ 3 herre elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 3

Med Verve+ 3 kan du komme længere omkring, få daglig transport overstået hurtigere og klare alle bakker nemmere. Det ekstra skub fra motoren gør det endnu mere behageligt og sjovere at cykle, og kvalitetskomponenterne og komfortdetaljerne gør det nemmere og mere sjovere at komme vidt omkring.

26.899,00 kr.
20.174,25 kr.

Trek Verve+ 5 Lowstep elcykel med Bosch motor - Kibæk Cykler Tilbud

Trek Verve+ 5 Lowstep

Verve+5 Lowstep er bygget til at gøre hver tur til en fornøjelse. Den gør lang daglig transport og fornøjelsescykling til en leg, og den har masser af motorkraft til at træde op ad stejle bakker. Du kan vælge mellem fire forskellige langtrækkende batterier, den har en kraftig Bosch-motor, en intuitiv-controller og det smarte system fra Bosch til logning af cykelture og ruteplanlægning, foruden at den affjedrede forgaffel og sadelpind dæmper vibrationerne under kørslen. Derudover opgraderede komponenter, hvor det betyder mest, og en Bosch BCM-tyverisikringsfunktion til øget sikkerhed, når du parkerer.

33.299,00 kr.
29.969,10 kr.