0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 299 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Selle Royal LookIn herresadel med Royal Gel - Moderate

(8413-3)

Komfortabel cykelsadel med gel, til mænd som sidder i en let fremlænet, afslappet kørestilling på cyklen.

Lager status

Varen er på lager

449,95 kr.

Detaljer om produktet

Selle Royal LookIn sadlen er en komfortabel og samtidig elegant cykelsadel, lavet efter Selle Royal's bedste formåen. Sadlen har Selle Royal's patenterede Royal Gel indlæg som fordeler trykket over hele sadlen bedre end nogen anden sadel og yder maksimal støtte. Det giver dig suveræn komfort og kontrol når du sidder på cyklen.

 

 

Samtidig har LookIn sadlen forstærkninger på siderne så du undgår skader på sadlen ved daglig brug og bagpå er sadlen forberedt til montering af en sadeltaske med ICS-kliksystem hvor du nemt klikker en sadeltaske fast under sadlen.

LookIn sadlens overdel er vandtæt og vandafvisende så du altid kan skubbe overflade vandet til side på dage med regnvejr og cykle afsted uden at sadlen gør dig våd.

Denne LookIn sadel er til en Moderate kørestilling med cirka 60° vinkel på overkroppen når du cykler afsted.

Kørestillingskoncept

Selle Royal har udviklet LookIn sadlerne efter et kørestillingskoncept hvor kørestilling er den afgørende faktor for at vælge en optimal sadel. Alt efter din kørestil varierer den måde, hvorpå dine siddeknogler hviler på sadlen, og det påvirker derfor komfortniveauet.

Selle Royal sadler er ergonomisk designet til at passe til alle ischiale knoglers bredder og tilfredsstille de anatomiske behov hos både mænd og kvinder, hvilket garanterer trykaflastning i de mest følsomme områder.

Vælg sadlen ud fra din køreposition fra enten 45° (atletisk), 60° (moderat) eller 90° (afslappet) vinkel på overkroppen for at nyde dine ture smertefrit og med maksimal komfort.Varenr 8413-3
Stregkode 8021890368164
Mærke Selle Royal
Køn Herre
Længde 280 mm
Bredde 185 mm

Relaterede produkter

Bontrager Boulevard Fluid sadel

Komfortsadel med væske som bevæger sig frit med dig, mens du cykler – for mindre tryk og mere komfort.

599,00 kr.

Sadel - Selle Royal Essenza Plus

399,00 kr.

Selle Royal Respiro Moderate sadel - herre

549,00 kr.