0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 499 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Purepower Hydro Plus Citrus

(6905860)

Brusetabletter med elektrolytter og salt til bedre optagelse af væske under træning.

Lager status

Varen er på lager

50,00 kr.

Antal18
Pris pr. stk.60,00 kr.50,00 kr.

Detaljer om produktet

Med Purepower Hydro tabletter får du brusetabletter med en god smag af citrus som opløses i din drikkedunk. Tabletterne indeholder elektrolytter og salte som hjælper til optagelse af væske i kroppen, så du kan præstere bedre og længere.

Du sveder når du træner og derfor skal du også have væske, men det rent vand slår ikke til. Du mister nemlig også salt og mineraler når du sveder og disse er afgørende for din evne til at optage ny væske. Derfor bør du tilsætte dette når du indtager vand undervejs i din træning.

Foruden elektrolytter og salt indeholder Hydro Plus tabletterne også koffein som er energi til hjernen. koffein hjælper til fastholdelse af fokus og koncentration. Det giver det sidste boost til din træning.

Hydro brusetabletter indeholder ikke fedt og protein så du kan med fordel bruge dem i flasken hvis du går til spinning eller kører på hjemmetræner for vægttab.

Et rør med Hydro Plus indeholder 20 brusetabletter som opløses i en drikkedunk med 500 - 750 ml vand efter hvor stærk du ønsker smagen.

Purepower Hydro kan også afhjælpe krampe og uro i benene under og efter træning da tabletens salte hjælper til væskeoptagelsen og faktisk også afhjælpe tømmermænd efter en god aften med vennerne.Varenr 6905860
Mærke Purepower

Relaterede produkter

BBB CombiPack M til mountainbikes

Sadeltaske med indhold til mountainbikes.

349,00 kr.

Trek Silo flaske med Bontrager Logo

Gode flasker som ikke drypper og er nemme at klemme.

49,00 kr.

YWS ringlås - bred model

Ringlås til montering med 2 skruer i gevindhullerne i bagstellet. Denne model er ekstra bred og kan monteres på mountainbikes med brede dæk.

225,00 kr.